evt dediğin ampüller çok ucuz ama güven olurmu iki gün sonra geçmesinler. kullanan arkadaşlar varmı birde boranın orjinal ampüllerinin markası nedir benim aractaki bosch h4 yazıyor acaba fabrika çıkışımı saygılar.
ucuz derken neyle kıyasladın? Aftermarket olarak alabileceğin pahalı ampullerden sana bu önerdiğim ampuller, ikisini de kullandım, ikisi de xenon takmadan çözüm üretmeye yetecek ampuller, nightbreaker biraz daha mavimsi yanar, çıplak gözle beyazdan neredeyse ayırt edilemez, silverstar net beyaz yanar, sarıya veya maviye çalmaz. Silverstar şu an evdeki Almera'nın üzerinde takılı, çin işi xenon ile aynı aydınlatmayı alıyorum diyeceğim kimse inanmayacak, ama öyle, çok memnunum, uzun fara gerek duymuyorum. Nightbreaker eski araçlarımda kullanmıştım, onun da aydınlatma performansı son derece başarılı, ancak zifiri karanlıkta silverstar biraz daha iyi gibi.
Farın üzerinde mi bosch yazıyor, yoksa ampulün üzerinde mi? Osram ve Philips OEM ampül üretimi yapan markaların başında gelir, Bosch ilk defa duyuyorum, hatta Bosch'un ampül ürettiğini bile bilmiyordum. Osram'ın başka marka fabrikasyon ampülden herhangi bir farkı yoktur, çünkü piyasadaki araçların büyük çoğunluğunun üzerinde Osram ampül bulunur.
Benim önerdiklerimi takın bi deneyin, illa ki üzerindekilerden iyi aydınlatır.