Gönderen Konu: 8v & 16v teknik bilgiler yanlış mı?  (Okunma sayısı 9765 defa)

Çevrimdışı escala

• Profili Görüntüle
Ynt: 8v & 16v teknik bilgiler yanlış mı?
« Yanıtla #14 : 03 Aralık 2010, 18:42:27 »
yorumlar için teşekkürler arkadaşlar dod'un günlerdir yaptığı rezaletlerden sonra kaporamı yakma pahasına aracı almaktan vazgeçtim, o kaporada onlara haram olsun

Çevrimdışı ThE_Unforgiven

• Tam Gaz Kumburgazzzz
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 04 Aralık 2010, 00:17:45 »
yorumlar için teşekkürler arkadaşlar dod'un günlerdir yaptığı rezaletlerden sonra kaporamı yakma pahasına aracı almaktan vazgeçtim, o kaporada onlara haram olsun

Geçmiş olsun hayırdır ?
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

Çevrimdışı escala

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 04 Aralık 2010, 09:51:03 »
Geçmiş olsun hayırdır ?
bi araç baktım muayene yok ama satıcı yapacak dediler ozaman tamam dedim kapora verdim araç satışa hazır hale gelince haber vereceklerdi
2-3 gün sonra aradılar aracın trafik sigortası da bittiği için muayene yaptıramıyoruz dediler ve benden vekalet istediler, bu arada aracın üstünde rehinde var dediler
araçta yok yok yani ne varsa sonradan çıkardılar bana ne dedim biz böyle konuşmadık hazırlayın arayın dedim
daha çok detay var uzatmayayım, kapora da 500 üstü olunca yarısını veriyorlarmış ama benden 250 tl alırken bunu da demediler ve 250 tl nin de üzerine yattılar

Çevrimdışı maminci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 04 Aralık 2010, 10:27:05 »
Uzak dur kardeş, araba mı yok sanki..

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Jetta Tdi
« Yanıtla #18 : 04 Aralık 2010, 11:04:58 »
hiç üzülme o 250 kat kat çıkar onlardan..fakat ben bu kaparo mantıgınada karşıyım sizede 5 kuruş vermemenizi tavsiye ederim çünki bazı karaktersiz insanlar bu işi meslek edinmişler daha geçenlerde iki adam dükkanın önünde konuşuyoolardı sahibinden coma vs ilan verip arabanın piyasasının altından ilan veriyolar borcum var acil falan o yüzden bu fiyat yazıyolar millettte satılmasın diye hemen kaparo yolluyo sonra birsürü sorun çıkarıyolar alıcıda vazgeçiyo  günde en az 1000 tl kazanıyomuş eleman arkadaşıyla konuştum..
« Son Düzenleme: 04 Aralık 2010, 11:07:04 Gönderen: rene »