Doğru,106 GTI go-kart arabası gibidir kullanması acaip zevkli ve seri bir araçtır. Bizim Mk3 GTI onun yanında biraz ağır abi modunda kalıyor. Ama arkadaşım Türkiye'de yaşıyoruz go-kart arabası bu trafikte neyimize
piyasaya bakın zaten ne demek istediğimi anlayacaksınız bir tane kazasız 106 GTI varmı
Sağlamlık ve kalite olarak laf söyletmem Mk3 GTI'a 2,5 yıl boyunca bindim.Bir sürü rolling yaptım,106'larla,306'larla Astra GSI'larla vs vs bir sürü çeşit arabayla gazladım ama yeri geldi efendi kullandım gereksiz yere zorlamadım.Aracıma yaptığım tek şey bakımdı. Hiç üzmedim,hiç bozuk yola sokmadım,hiç aşırı zorlamadım,hiç bakımlarını aksatmadım sonuç gazladığım arabalar 2-3 ayda bir şanzuman indirirken,conta yenilerken,piston kol kırarken bir kere dahi hararet bile yapmadan sadece bakımlarını yaptırarak bindim.Yola çıkmam gerekti 2000-3000 km'lik yola alıp benzinimi gittim. Satalı neredeyse 1,5 yıl oluyor Onur arkadaşımızda kaldığım yerden devam ediyor hala tek masrafı 10bin km'de bir bakım. Bana göre iyi araba budur