elbette ben iyiyim bana bir$ey demekle olmaz. klasiktir ama nekadar iyi olursan ol karsindaki patlayabilir sana diyerek bende hizli duzgun ama kurallara uyan biri olarak $unu demek istiyorum ba$imdan defalarca gecen bi olay, donecekleri an sinyal verenlere tilt oluyorum hatta donecekleri an duruyorlar sinyal veriyorlar donuyorlar 90lik yolda cildiriyorum. evet zibidi zimbirti tayfasi varki ölseler acimam ama bazen hiz degil a$iri yacva$ gidenler yuzunden ölümden donmekte mumkun veya nekadar duzgun surerseniz surun oylelerini gorunce sinir katsayiniz artip sizi canavara donu$turebiliyorlar . ne olursa olsun elbette sakin olup yolumuza bakmak lazim...
videolardaki ya$anan kazalar tamamen zibidi i$i. arkadasinda dedigi gibi honda $oforunun yerinde olsam asfalta gomerdim o sebili.
ve gercektende nereden bilebilirizki kar$i $eritten gelen aracin taklalarla uzerimize cikmayacagini ? bence yollar kar$ilikli ayrilmali ortada betonbariyerler olmali ,heryerde hiz tabelasi ve ozellikle radar kameralar olmali cezalar agir olup resimli olarak gonderilmeli adrese.