sizinkiler dizel ama depolara baktigimda bendeki ile ayni bende girtlagina kadar doldurdum defalarca fakat mandal vs bisi yok bende kullandiktan sora 100km sehirler arasi 6.2 litre sehir ici 7.4litre aldi
birtane önde ufak bir hazne var ve hortumlari depoya dogru gidiyor bu hazneye emme nin ordan hortumlar gidiyor arada birtane valf gibi birsey var ögrendigim kadari ile bu hazne depoda olusan benzin buhari vs gibi seyleri yedekleyip inceden motora yakit gibi gönderiyormus buhari dahi ziyan etmeyen bir sistem mazotluda mandal benzinde bu tip bir hazne yapmislar sanirim
ve simdi cok önemli bir soru sormaliyim golf 2 nz kodlu motora sahip kasada aracin sag alt tekerin orda bir benzin pompasi var 4 köse kutu seklinde icine de pompa giriyor hemen yaninda kalin benzin filtresi var benzin pompasi ve filtre sistemi burayakadar bilmedigim birsey yok
ama arka koltugun altinda bir olay daha var samandra ve o samandara depo ici pompalilar gibi duruyor aracimda hala gaz yememe gibi bir durum var burdan jetta 2 si olan arkadasa sordum depo icindede samandranin oldugu yerdede pompa oldugunu söyledi ama onunkisi k-jet motorluydu acaba benimkinde 2. bir pompa mevcutmu bunlar senkronize calisip farkli bir olay mi yaratiyor anlamis degilim
bu konuda beni bilgilendirecek olan varsa hic cekinmesin
gaz yememe olayi kabus oldu git gel git gel dünyanin benzinini yaktim alttaki pompayi degistirdim basinc saati taktim ölctüm sürerek te ölctüm üst devirlerdede ölctüm alet hala hasta basinc degerleri normal
atesleme vs diyenler oldu fakat benimki birden gaz yemeyip birden bire toplamiyor o gaz yavasca gelmeye basliyor yemedigi devire inip birdaha bastigimda ise yiyior akismetre süphesinide gectim fakat nolur nolmaz diye aldim birtane yedek yedektir dursun kenarda
hava kacagi var denildi onada baktim hortumlar borular hertaraf saglam