Gönderen Konu: Fiyat nasıl?  (Okunma sayısı 8632 defa)

Çevrimdışı BLaCk_VWoLf

• Profili Görüntüle
Ynt: Fiyat nasıl?
« Yanıtla #14 : 25 Kasım 2010, 20:36:32 »
:tamamdir   Yaşayan bilir, bir adam lpg taktırıp hemen sonra aracı satıyosa durun 2 kez  düşünün, büyük olasılıkla  ayarları tutturamamış soğumuştur aracından, benzine dönmeye de kendine yediremiyodur artık o kadar nmasraftan sonra, özellikle pasifiklerde lpg sonnrası bobin arızasını çok duyuyorum, bizzat 2 tanıdığım bu dertten  sattı araçlarını, aman dikkat :t

kesinlikle yaşayan biliri maminci :tamamdir bende bir önceki ilk göz ağrımı bu dertten satan 3. kişiyim herhalde :D anti lpg yaşasın benzin,yaşasın golf4  ;D
« Son Düzenleme: 25 Kasım 2010, 21:02:44 Gönderen: SeCeo »

Çevrimdışı maminci

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 26 Kasım 2010, 20:08:58 »
 :)

Çevrimdışı ÜRENCİK

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 27 Kasım 2010, 00:43:00 »
Fiyat bencede çok iyi ben şahsen 120000'deki arabamı o fiyata satmak istemem.
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

Çevrimdışı yellow_driver

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: GOLF 6 1.6 TDİ
« Yanıtla #17 : 27 Kasım 2010, 21:24:56 »
ben şu aralar araba değiştirmek istediğim için piyasayı araştırdım. o model de ve o kmde (km orjinalse) çok uygun. arkadaşların dediği gibi lpg olayına dikkat edin. ayar tutturamadığından satıyor olabilir.

Çevrimdışı Reis07

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 29 Kasım 2010, 15:44:31 »
Arkadaşlar saolun yorumlarınız için teşekkür ederim.Arabayı aldım b ihafta kadar olucak ve şimdiye kadar çok memenunum servisten isteğim cevabı alınca biraz da golfff sevdasıylaa sonunda bende bi efsane sahibi oldum.Yarın vwtr stikerında çakıyorum resimlerinide eklicem inşallaaahhh...   :sevgi:   golff
« Son Düzenleme: 29 Kasım 2010, 15:45:08 Gönderen: Reis07 »

Çevrimdışı yesilkrt

• Boks sporsa, savaş olimpiyattır.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 29 Kasım 2010, 15:46:47 »
Arkadaşlar saolun yorumlarınız için teşekkür ederim.Arabayı aldım b ihafta kadar olucak ve şimdiye kadar çok memenunum servisten isteğim cevabı alınca biraz da golfff sevdasıylaa sonunda bende bi efsane sahibi oldum.Yarın vwtr stikerında çakıyorum resimlerinide eklicem inşallaaahhh...   :sevgi:   golff
gözün aydın hayırlı olsun. kazasız belasız cezasız kullan.
MK-IV- Comfortline

Çevrimdışı buyukvardar

• Golf 4 Bir Tutkudur Vaz Geçemezsin
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 01 Aralık 2010, 02:20:19 »
selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım daha golf sahibi olamadım ama kısmet olursa inşallah yakında olacam. benim sorumda bu araçla ilgili olacak bir çok site araştırdım birde işi bilene sormak istedim siz değerli golf 4 kullanıcılarına sormak istiyorum. 2001 comforline buldum 53,000 de araç en makul ve temiz, değişen,  boyası da yok muş tabi gösterecem servisine. fiyatı 21,500 pazarlık payı var mış.
1. sorum aracın klometresiyle oynanıp oynanmadığını yetkili servis anlaya bilirmi bilgisayara sokup inceliyorlar ya öyle yani.
2. sorum ben araca bakarken nerelerini incelemeliyim yani bir püf noktası varmı
3. sorum araç şimdi 53,000 km de ya araç trigeri kaçbinde değişiyor. 60,000 mi yoksa 90,000 mi ve maliyeti ne olur
4. sorum golf 4 lerde bakım kaçbinde yapılıyor birisinden duydum 40.000 demişti ben ise genel olarak 10.000 den 10,000 e yapıldığını biliyorum. büyük bir ihtimal 1 veya 2 gün sonra arç için pazarlığa oturacaz. araç şehir dışında. bu sorularımı yanıtlarsanız çok sevinirim şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Çevrimdışı Reis07

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 02 Aralık 2010, 23:00:20 »
Öncelikle kendin bi git arabayı gör...canlı görmek çok farklı oluyo...
1.Servis sana gerekli bütün bilgiyi yani senin istediğin bilgileri verir.Araç ne zaman  kaç kmde bakıma girmiş.Aracın bütün geçmişini görebilirsin.Zaten ekstra boya değişen varsa bilgi verirler.Sana derlerseki bu araç 100.000 de bakıma girmiş diye doğal olabbbrak kmsi orjinal olmadığı ortaya çıkıyo...başıma geldi ordan biliyorummm...
2.Şurasına burasına bak desem usta olmadıktan sonra anlamazsın.Ama ilk izlenim çok önemli derli toplu bi arabaysa gösterir zaten kendini.
3.Trigerde değişim kriteri 5 yıl veya 90.000 km olarak biliyorum...
Bı arada 2004 pasific 21750 ye aldım ilk görüşte aşk derlar ya  aşığım seviyorummmm...  :sevgi:

Çevrimdışı R-Line

• Golfsburg Edition
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 03 Aralık 2010, 12:11:50 »
1- araç daha önce servise girmediyse hiçbir bilgi alamazsın.
    anca yapılan incelemeler doğrultusunda bilgi alırsın.
2- temiz araç kendini gösterir.
    tamponda çamurlukta falan ufak tefek lokal boya olması çok sorun olmamalı, malum trafik
    ben anlamam dersen, dürüstçe satıcıya sor
    kardeşim bunun daha önce vuruğu kırığı boyası vs var mı? dürüst biriyse sen sormadan söyler zaten.
    dikkat et araçlar nedense hep çizikten boyalı olur yada benim haberim olmadan servis değiştirmiş parçayı derler.
    gerisi ustanın işi.
3- triger kayışı 4 yıl veya 90000km hangisi önce gelirse.
4- benzinli motorlar 15000km veya 1 yıl, diesel motorlar 10000km veya 1 yıl hangisi önce gelirse bakıma girer.