Gönderen Konu: sunroof dan su alma sorunu  (Okunma sayısı 6097 defa)

Çevrimdışı cicos

• Profili Görüntüle
sunroof dan su alma sorunu
« : 23 Kasım 2010, 21:42:32 »
selamlar arkadaşlar 2001 model comfortline sunroof lu araçım ön koluk vede arka koltuğun önünde su birikmesi oldu bu yagmurlu havalarda yapdı. araştırdık kaportacı sunroof dan alıdıgını arka dirseklerin ordan tabana inip öne geldigini söyledi. daha önce boyle bi arıza ile karşılaşan varmı. önce sorum eskişehir veya bursada bu işi yapabileçek iyi bir usta tavsiye edebilirmisiniz veya eskişehirde servis gitsek bu nekadara patlar ne yi tavsiye edersiniz.
2. ıslanan döşemeleri malum havaların durumu kurumuyor hafif nemli kalmakda bunları kurutmak için ne tavsiye edersiniz.( kurutma makinası le ugraşmam ma ragmen tam kurumadılar)
3. arabam soguk havalarda çalıştıgında ekrenda derece işareti çıkıyor sonra almanca bişi yazıp stop stop yazıyor. araçı kapatıp açıyorum 3 çalışıtırışdan sonra bu sorun kalmıyor acaba neden olabilir.
tşkler
golf ailesine 7 ay oldu katılalı buraya ise yeni katılıyorum
herkeze selamlar

Çevrimdışı thebad

• Profili Görüntüle
Ynt: sunroof dan su alma sorunu
« Yanıtla #1 : 23 Kasım 2010, 22:14:14 »
3. soruna cevap vereyim.aracının suyu eksik olabilir.baktın mı hiç?

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 24 Kasım 2010, 08:24:06 »
1. sorunu ben yaşadım, ıslanan yerler bile aynı, sanruf tahliyeleri tıkanmış, gideceksin bi oto döşemeciye, upuzun bi teli var, tahliyeleri boşaltacak, ama tellemeden önce söyle dikkat etsin tahliyelerin ucunda buyuk cisim olmamasına, taş falan gibi.Çünkü teli içeri ittiğinde o daha da içeri gidip tıkar, benim sunrooftan 9mm lik kovan çıkmıştı  mesela :o

2. soru, yine gittiğin bu oto döşemeci bu direklerin döşemelerini yormadan 30 snde söker, sonra bi sobanın önüne koy onları kurusun.

3.sorunu çözemedim ama antifriz gibi duruyor

Çevrimdışı cicos

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 24 Kasım 2010, 20:44:36 »
3. sorun için valla yeni antifirz attırdım hatta bu sorunu yaptıkdan sonra bunda eksiklik mi var diye gene kontrole gittim en üst seviyede dediler problem antifirz degil dediler. bende anlamadım su eksiltme falanda yok arabada ama soguk havalarda ilk çaılıyor ve 0.5 cntgrat derece gösteriyor veya -5 gösteriyor ozaman yapıyor

Çevrimdışı cicos

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 04 Aralık 2010, 21:21:49 »
evet arkadaşlar arabayı nihayet sanaiye  döşemeciye götürdük . sanroof dan su alması vardı tavan döşemesini açdık arka 2 gider borusu var önce 2 .arkadakin boruya giren noktasndaki contanın yapışkanlığı bitmiş ve su sızdırmış onu bi güzel japonladık sag arka ve sol ön deki giderlerde tıkalı imiş borlp arkadaşın dedigi gibi tel degilde basınçı iyi olan bi kopresörle hava bastık ve tıkanıkları giderdik. şükür havalar iyice bozmadan halletik. toplam 60 tl verdim

3. sorun için ise havalar soğuyonca yapaçakmı bakacaz