Gönderen Konu: arabamın performansı hakkında bir soru iyi mi kotu mu yoksa normali mi bu??  (Okunma sayısı 45517 defa)

Çevrimdışı onurc

• Profili Görüntüle
bende arastırdım 10.4 yada 10.5 . 1 salıse farketmez de. cok ıyı bır rakam 9.5 . benzınde desek gene ne farkedıcek . vıtes aralıklarıyla oynanmıs olabılırmı acep ?
ok men 8) let s go   :halazn:

Çevrimdışı xq288

• Profili Görüntüle
4. viteste 175 mi. pff o ne ya denemedim gidiyor mu o kadar. 150 dedim ben ama sonra kıyamadım o kadar bağırtmayın arabaları ya yazıktır günahtır.
ben göstergenin yalancısıyım...   :)   düz yol eğim filan yok , rüzgar yok  , lpg yok

Çevrimdışı serhat

• Profili Görüntüle
usta bi sorun var ord bizim alet o ızı 3te yapıyo 4te 140 çok az acaba öncedn dişlilerle filan oynandımı 4.vitesi yer bitirir normalde ve top speed fb verisi 192 ama üzrine çıkıyo rahat 210- 220 yapar bi sorun yksa g kelebeğini filan temizlet baskı balatn filn ne durmda
WOLFSBURG STYLE ;)

Çevrimdışı etikettt

• Profili Görüntüle
slm arkadaşlar  bendede golf 4 1.6 16w var 140 150  ye kadar cok iyi ondan sonra 5 viteste hızlanması yavas oluyor 235 görüyor ama
34 ZZ 0898 GOLF 4 2003 MODEL 16V 105HP

Çevrimdışı golf_4

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Audi A3 S-LİNE
4 .vites rahat 170 gormesi gerekir normal sartlarda ..
Vorsprung Durch Technik

Çevrimdışı etikettt

• Profili Görüntüle
4 d hiç zorlamadım  arabayı bagartmıyorum  :melek: mesela 4 te cok iyi gidiyor ya seri hızlı 5 istiyor araba 5 e atıyorum 4 kadar seri olmuyor daha yavaş hızlanıyor
34 ZZ 0898 GOLF 4 2003 MODEL 16V 105HP

Çevrimdışı hakkut

• Profili Görüntüle
Neden 4. vitez te arabayı bu kadar zorluyorsunuz anlamadım. Hem benzini çok yakar. 3 sene önce Çine gitmiştim. oradaki taksicilerin hepsi istisnasız arabayı şöyle kullanıyorlardı. Çok dikkat ettim. 1. vites 10 km/h 2. vites 20 km/h 3. vites 30 km/h 4. vites 40 km/h 5. vites 50 km/h ve sonrası. Bu da bana pek normal gelmedi ama çinliler böyle kullanıyorlar.

Çevrimdışı yesilkrt

• Boks sporsa, savaş olimpiyattır.
    • Profili Görüntüle
Neden 4. vitez te arabayı bu kadar zorluyorsunuz anlamadım. Hem benzini çok yakar. 3 sene önce Çine gitmiştim. oradaki taksicilerin hepsi istisnasız arabayı şöyle kullanıyorlardı. Çok dikkat ettim. 1. vites 10 km/h 2. vites 20 km/h 3. vites 30 km/h 4. vites 40 km/h 5. vites 50 km/h ve sonrası. Bu da bana pek normal gelmedi ama çinliler böyle kullanıyorlar.
hocam bilmiyorum belki ordaki arabalar farklıdır ama çok düşük devir kullanmak da yakıt sarfiyatına neden oluyor.
MK-IV- Comfortline

Çevrimdışı ThE_Unforgiven

• Tam Gaz Kumburgazzzz
    • Profili Görüntüle

Onlar çinli hocam sen birde suriye tarafına git bakallım 4 silindirli araç bulabilecekmisin :)
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

Çevrimdışı onurc

• Profili Görüntüle
slm arkadaşlar  bendede golf 4 1.6 16w var 140 150  ye kadar cok iyi ondan sonra 5 viteste hızlanması yavas oluyor 235 görüyor ama
235 ?

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle

Çevrimdışı onurc

• Profili Görüntüle

Çevrimdışı xq288

• Profili Görüntüle
235km-h    ????????
bişeyin rüzgarına girsek bile yapmaz herhalde :)

Çevrimdışı hakkut

• Profili Görüntüle
Kadran hatası diyince aklıma geldi benim kadran %5 fazla gösteriyor. Yani gerçek hızım 100 iken ben 105 görüyorum. 200 yapınca 210 gösterir ama hiç 200 yapmadım :)