Gönderen Konu: arabamın performansı hakkında bir soru iyi mi kotu mu yoksa normali mi bu??  (Okunma sayısı 45486 defa)

Çevrimdışı golf_4

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Audi A3 S-LİNE
sen inanmaya dur yok karga yavrusunu kuzgun görürmüşte falan filan ....ben burda yazarken su kadar sn 210 goruyor yazmadım max:210 gordum dıyorum ve duz yolda yokus asagı falan da degıl....

ayrıca senın arabanla zaten aynı sartlarda degılız senın araban tabiki bahsettıgın suratlari yapar ...

ben bmw 318 ile de denedım bunu herhalde onunda kadranı bozuktu ..ayrıca senın mesajının altına yazarken ben burdayım dedım ama sen konuyu baska yere cekmıssın dıkkatlı okursan 210 gordugune ınanmıyorsan dedım...

yıne dıyorum 210 gordugune ınanmıyorsan sende kadranını ayarlatta sonra kadran bozuk fallan demeyesın
Vorsprung Durch Technik

Çevrimdışı ThE_Unforgiven

• Tam Gaz Kumburgazzzz
    • Profili Görüntüle
sen inanmaya dur yok karga yavrusunu kuzgun görürmüşte falan filan ....ben burda yazarken su kadar sn 210 goruyor yazmadım max:210 gordum dıyorum ve duz yolda yokus asagı falan da degıl....

ayrıca senın arabanla zaten aynı sartlarda degılız senın araban tabiki bahsettıgın suratlari yapar ...

ben bmw 318 ile de denedım bunu herhalde onunda kadranı bozuktu ..ayrıca senın mesajının altına yazarken ben burdayım dedım ama sen konuyu baska yere cekmıssın dıkkatlı okursan 210 gordugune ınanmıyorsan dedım...

yıne dıyorum 210 gordugune ınanmıyorsan sende kadranını ayarlatta sonra kadran bozuk fallan demeyesın

teknik olarak kanıt ? dyno verisi vs varmı?
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

Çevrimdışı onurc

• Profili Görüntüle
Tartısmaya gerek yok . bence kapatın konuyu burada. klavye herkeste  var ısteyen ıstedıgını yazıyor :) vıdeo eklensın . bu sayede  herkes gormus olur . kendımı ornek verıyorum .0-100 ıcın ben kendım 6 ya yakın vıdeo cektım ekledım sıteye. bunun gıbı. hıc gerek yok boyle mevzulara gırmeye  :tamamdir
ok men 8) let s go   :halazn:

• Tam Gaz Kumburgazzzz
    • Profili Görüntüle
Yahu ben tartışmıyorum kionur adam teknik larak matematiksel olarak yazmış hesabını koymuş hala neyin ispatındasınız onu anlamıyorum buyrun adres vereyim hemen gelin çıkalım otobana ...

Çevrimdışı onurc

• Profili Görüntüle
bız once senle bı otobana cıkalım . arabayı denıcektık :))
ok men 8) let s go   :halazn:

Çevrimdışı golf_4

• Profili Görüntüle
ya dostum eyvallah ya ..dyno yok..teknik veride yok...
biz zaten sıkıp duruyoruz .. ne dediysek anlamak istemedin daha ne diyeyim sana

ben senle sidik yarıstırmıyorum yazdıgın su yazıya yanıt verdım...burda ben senle yanyana gider demedim ki..ayrıca yok video çek yok bilmem ne bende diyorumki gerek yok videoya falan bu pazar alalım bu siteden 1 er adam yanımıza çıkalım otobana sen 210 tut arabanı bende yanında olucam diyorum...tabi sen daha cabuk hızlanırsın şimdi burdanda malzeme çıkarma benım gibi mi hızlancan diye ...sen 210 u gordun mu kadranında bak bakalım ben nerendeyım

210 çıkmak var 210 la gitmek var 1.6 için fabrika ne derse ben ona inanırım kadran hatalı araçlara değil.İsteyenle deneriz ama benle nasıl deniyeceksiniz ki ben 3 araç solladığımda 220 ye çıkıyorum yan yana gelmemiz bile imkansız :P ben 35 dk 235 le 7.40 kovaladım dahada gidiyordum sorun yok yani ama sizin aracınız bunlara dayanabilecek mi ki deneyecez.Buyrun cuma gecesi otona boş oluyor basalım gidelim...
Vorsprung Durch Technik

• Tam Gaz Kumburgazzzz
    • Profili Görüntüle
pazar buluşmaya gel ama senin aracı nasıl beklicez 210 a çıkana kadar hangi yolda ?

Çevrimdışı golf_4

• Profili Görüntüle
hala ne anlatıyosun ...ben sana tekrar tekrar soyluyorum ben su kadar zmanda cıkar falan demedım inanki hiçte bakmadım ne kadar zamanda 210 çıktıgına ama emin olki kafa bulmaya çalıstıgın kadar uzun surmez ...
Vorsprung Durch Technik

• Tam Gaz Kumburgazzzz
    • Profili Görüntüle
Tamam bende gps cihazı var takarız senin aracın camına çıkarız senin aracınla bende videosunu çekerim sorun değil benim için.Sanmaki ben burda böle yzıoyrum sana sinirleniyorum veya bir başkasına sinirleniyorum. ama ben inanmıyorum kardeşim bu araçların 210 yaptığına. Yokuş aşağı eğimde hariç.

Ozaman pazar buyur gel buluşmaya tanışalım kaynaşalım çıkalım bi tur atalım uyarmı?

Çevrimdışı golf_4

• Profili Görüntüle
ya neden sinirlendiğini falan zannedeyim ama anlatmak istedıgımı ya anlatamadım ya sen anlamak istemedin yukarıda alıntı yaptım zaten senın yazdıgını

herneyse tamam pazar banada uyar ...dedıgın gıbı yaparız ..ben güngörende çalısıyorum ..gaziosmanpaşa/küçükköyde oturuyorum

sen kumburgazmı?oyle yazıyoda oyuzden soruyorum
Vorsprung Durch Technik

• Tam Gaz Kumburgazzzz
    • Profili Görüntüle
Ben bayrampaşadayım buluşmaya gidicem pazar günü istanbul buluşmasına gelirsin hem tanışırız hem gazlarız.Onur duyarım tanışmaktan...

Çevrimdışı OffLineR

• Volkswagen Türkiye
  • İtinayla, sabırla, keyifle modifiye edeceksin ! :)
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2001 Range Rover & 2016 C180
Ben de öpüyorum ikinizi.
Kardeş kardeş oynayın.
VW kadeşliği on numara  :sevgi: :sevgi:
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

• Tam Gaz Kumburgazzzz
    • Profili Görüntüle
Sende katıl koray ...

Çevrimdışı OffLineR

• Volkswagen Türkiye
  • İtinayla, sabırla, keyifle modifiye edeceksin ! :)
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2001 Range Rover & 2016 C180
yok abi benim işim var.
kusura bakmayın.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)