Gönderen Konu: arabamın performansı hakkında bir soru iyi mi kotu mu yoksa normali mi bu??  (Okunma sayısı 45520 defa)

Çevrimdışı onurc

• Profili Görüntüle
bızım kı 5.5 :)) :p
ok men 8) let s go   :halazn:

Çevrimdışı ThE_Unforgiven

• Tam Gaz Kumburgazzzz
    • Profili Görüntüle
yüklü halini sormuyoz stock halini yaz bize :P
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

Çevrimdışı onurc

• Profili Görüntüle
Yaptığımız testlerde 0'dan 100 km/s hıza 7.3 saniyede ulaşırken,son hızı 221 km/s olarak ölçtük. Sakin kullanımda 100 km'de ortalama9.8 litre yakıt tüketen Seat Leon 2.0 TFSI'da bu oran agresif kullanımdaönemli oranda artış gösterebiliyor."
0-100 dısında hepsı yalan  ;D , arac stockken 260 gorduk. suanda tam net 294 hp 400 tork ıle 0-100 5.5 sanıye.leon cupra ıse 265 hp verıyor dynoda(evo x lerı yalan ettı gozumle gördüm ) ve 280 cok rahat cevırdıgıne gore.bızde  280 hedefımız   :t
Neyse konuyu ısgal etmeyelım  ;D
« Son Düzenleme: 09 Aralık 2010, 23:54:01 Gönderen: onurc »

• Tam Gaz Kumburgazzzz
    • Profili Görüntüle
Aynen arkadaşın konusunu baltalamayalım.

Benim konu hakkındaki yorumum alt viteslerde çok çabuk hızlanıp top speed düşükse büyük ihtimal ayna maruti dişlisi değişmiş vites aralıkları kısaltılmış olabilir.

Çevrimdışı onurc

• Profili Görüntüle
Banada oyle geldı.

Çevrimdışı sadaswardashga

• Profili Görüntüle
Banada oyle geldı.
top speed dusuk degıl hocam fazla zorlamadım daha ne kadar gıder dıye ama 192leri gordum lpgyle..4.vitesi birdaha deneyeyim ben en iyisi.

• Tam Gaz Kumburgazzzz
    • Profili Görüntüle
E öyle desene bizde zorluyon gitmiyo sanıyoruz ona göre yorum yapıyoruz.Ama 0-100 9,5 sn ise çok iyi rakam 1,6 araç için....

Çevrimdışı sadaswardashga

• Profili Görüntüle
E öyle desene bizde zorluyon gitmiyo sanıyoruz ona göre yorum yapıyoruz.Ama 0-100 9,5 sn ise çok iyi rakam 1,6 araç için....

hocam 4.vites 140tan ote kımıldamıyor uzun bı sure beklememe ragmen sordugum konu o aslında..bende 4.viteste daha fazla gıtmeyecegını dusundugumden 5.viteste devam edıyorum...4.viteste 140 top speed normalmı?

Çevrimdışı rbaydug

• Profili Görüntüle
konulardan birinde her vites için son hız verilmişti. Ben dördüncü viteste 170 i gördüm. (yanlışlıkla :)) Üçüncü vites de 130 falan gördüm.

Çevrimdışı golge

• Profili Görüntüle
4. viteste 175 mi. pff o ne ya denemedim gidiyor mu o kadar. 150 dedim ben ama sonra kıyamadım o kadar bağırtmayın arabaları ya yazıktır günahtır.
.../-----------------\...
../__________ ___\..
./[__]======[__] \. |\_______________/| |_\_____________/_| 
       my golf is my passion

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
golf 1.6 16v 0-100 9,5 sn çok ütopik geldi bana diyeceğim "yalanmı söylüyorum ben" diyeceksiniz; bi hesaplama hatası yapmış olmayasınız, 9,5 ise çok çok iyi

• Tam Gaz Kumburgazzzz
    • Profili Görüntüle
bencede yani 2,0 16v gti 8,3 fabrika değer. 1,6 lar genelde 10,5 sn filan...

Çevrimdışı R-Line

• Golfsburg Edition
    • Profili Görüntüle
bu motorun fabrika verisi yanılmıyorsam 10,4sn.  ;)

Çevrimdışı Ouzoo

• Bayılırım otobüs kokusuna
    • Profili Görüntüle
Araç stock ise 9.5 olamaz hemde lpg de.
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..