Gönderen Konu: arabamın performansı hakkında bir soru iyi mi kotu mu yoksa normali mi bu??  (Okunma sayısı 45523 defa)

Çevrimdışı yesilkrt

• Boks sporsa, savaş olimpiyattır.
    • Profili Görüntüle
210 çıkmak var 210 la gitmek var 1.6 için fabrika ne derse ben ona inanırım kadran hatalı araçlara değil.İsteyenle deneriz ama benle nasıl deniyeceksiniz ki ben 3 araç solladığımda 220 ye çıkıyorum yan yana gelmemiz bile imkansız :P ben 35 dk 235 le 7.40 kovaladım dahada gidiyordum sorun yok yani ama sizin aracınız bunlara dayanabilecek mi ki deneyecez.Buyrun cuma gecesi otona boş oluyor basalım gidelim...
ya 230-240 yapması lazım 2.0 bir golfün. kaldı ki senin videoda 4. viteste 200'ü görüyordu araç. ben 4. viteste redline sınırında 170-180 civarı bir hıza ulaşıyorum 5te de 200-210. gti için normal bence
MK-IV- Comfortline

Çevrimdışı OffLineR

• Volkswagen Türkiye
  • İtinayla, sabırla, keyifle modifiye edeceksin ! :)
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2001 Range Rover & 2016 C180
performansı değil maksimum hızı tartıştığımızı sanıyordum.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

Çevrimdışı ThE_Unforgiven

• Tam Gaz Kumburgazzzz
    • Profili Görüntüle
240 çeviriyorum bende sorun yok.Burda anlatmak istedğim araçlarınız 210 u görür ama ne kadar sürede hangi yol şartlarında görür kaç dk gidersiniz vs.... Kaldıki o videoda izlediğinzde benim iki numaralı bujim gevşek ölçüm yaptırdık kompresyon kaçağı çıktı ki o gece bile redline girdi araç....

Sorun aracın kaç km yaptığı değil

Amaç şu aracıınız hangi şartlarda 210 km yapıyor kaç sn de yapıyor ne kadar gidebiliyorsunuz? Aracınızı doldurmadan bu hıza ulaşabiliyormusunuz. 1.4 honda 210 yapıyor bırakında golf yapsın tabi yokuş aşağı....
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

• Tam Gaz Kumburgazzzz
    • Profili Görüntüle
performansı değil maksimum hızı tartıştığımızı sanıyordum.

haklısın ben performansa baktığım için öyle diyorum. Yoksa son sürat benim brodway im vardı oda 200 görüyordu ama nerde naasıl ne zaman ne kadar...

Çevrimdışı OffLineR

• Volkswagen Türkiye
    • Profili Görüntüle
Konu zaten 1.6 16V Golf 230 yapar mı yapmaz mı :)

Çevrimdışı yesilkrt

• Profili Görüntüle
240 çeviriyorum bende sorun yok.Burda anlatmak istedğim araçlarınız 210 u görür ama ne kadar sürede hangi yol şartlarında görür kaç dk gidersiniz vs.... Kaldıki o videoda izlediğinzde benim iki numaralı bujim gevşek ölçüm yaptırdık kompresyon kaçağı çıktı ki o gece bile redline girdi araç....

Sorun aracın kaç km yaptığı değil

Amaç şu aracıınız hangi şartlarda 210 km yapıyor kaç sn de yapıyor ne kadar gidebiliyorsunuz? Aracınızı doldurmadan bu hıza ulaşabiliyormusunuz. 1.4 honda 210 yapıyor bırakında golf yapsın tabi yokuş aşağı....
bizim buralarda hız artıracak yokuş yok hocam bu bir. zaten 210dan sonra redline e giriyor rampa aşağı olsa bile araç kesiciye giriyor. daha ötesi yok yani benim araç için. bu iki. düzde de yokuş aşağı da araç redline e giriyor yani maksimum hızı bu.
tabiki gaza basar basmaz 200 ü bulmuyor. yarış aracı değil ki bu
MK-IV- Comfortline

• Tam Gaz Kumburgazzzz
    • Profili Görüntüle
Koray Matematiksel olarak yapmaz motorun çevirdiği devir ayna mahruti oranı ve şanzıman 5 vites dişlisinin oranına bakarak yapmaz.Ama sapmayla yapar...

zaten yeşilkurtun dediğinede bakarsak 210 da red line girip kesiyor aracı.. >Yokuş aşağı motoru boşa çıkartırsak yapar 300 bile yapar sanırım yeterli eğim ve yol bulunursa...

Çevrimdışı yesilkrt

• Profili Görüntüle
Koray Matematiksel olarak yapmaz motorun çevirdiği devir ayna mahruti oranı ve şanzıman 5 vites dişlisinin oranına bakarak yapmaz.Ama sapmayla yapar...

zaten yeşilkurtun dediğinede bakarsak 210 da red line girip kesiyor aracı.. >Yokuş aşağı motoru boşa çıkartırsak yapar 300 bile yapar sanırım yeterli eğim ve yol bulunursa...
boşa da alsan tekerin yerle arasında oluşan sürtünmenin ağırlık*eğim*tan<açı> eşitlendiği noktada ivme sıfır olur ve hız sabitlenir. boşa da alsan 300 bile yapmaz. :) çünkü öyle bir eğim yok :D :D :D :D :D
MK-IV- Comfortline

• Tam Gaz Kumburgazzzz
    • Profili Görüntüle
Fabrikanın azami hızı 185-190 denilen aracın 235 yaptığı na inanıyoruzda neden buna inanmıyoruz yeşilkurt :D

Hey gidi nasrettin hoca hey Allah rahmet eylesin...

Çevrimdışı yesilkrt

• Profili Görüntüle
Fabrikanın azami hızı 185-190 denilen aracın 235 yaptığı na inanıyoruzda neden buna inanmıyoruz yeşilkurt :D

Hey gidi nasrettin hoca hey Allah rahmet eylesin...
inanç mes'elesi değil hocam bu matematik :D hesap kitap. eğer açı 90 derece olursa hız sonsuz olur :D
MK-IV- Comfortline

• Tam Gaz Kumburgazzzz
    • Profili Görüntüle
bende zaten olur demedim

Yokuş aşağı motoru boşa çıkartırsak yapar 300 bile yapar sanırım yeterli eğim ve yol bulunursa...

Çevrimdışı yesilkrt

• Profili Görüntüle
bende zaten olur demedim

Yokuş aşağı motoru boşa çıkartırsak yapar 300 bile yapar sanırım yeterli eğim ve yol bulunursa...

tamam ben de onu destekledim zaten.. neden bu kadar gerginsin :D
MK-IV- Comfortline

Çevrimdışı yesilkrt

• Profili Görüntüle
belen yokuşunda 210la boşa alsam yapacağı maksimum 230-240 benim aacın :D
MK-IV- Comfortline

Çevrimdışı OffLineR

• Volkswagen Türkiye
    • Profili Görüntüle
benim 4 vites otomatik nasıl 210 yapıyor o zaman  :)