istinyede çok güzel bir alan var aslında hemen dibindede teraslı felan bir kafe var yanından cadde geçiyor caddenin diğer tarafındada hamurabinin güzel bi yeri var maX 15 TL ye gayet fiyakalı kahvaltı ederim zaman zaman hatta orda..tavsiyem..karşıdan gelecekler içinde zahmetsiz olur..fena fotoğraf çekilecek bi ambiansa sahip araçların park edileceği meydan..
arkadaslar bencede luks ama faceme mesaj atmıslardı yuzde ellı ındırım dıye,aradım hem suresı gecmış,hemde pazarları o fıyat olmaz dedıler ,yoksa adam bası 15 tl gıbı fıyat almıştım yarın arar sorarım,son ne olur derım mamı orası etıler dogatepe restorant,suan acık bufesı 60 tl ımıs,otopark 5 tl yuzde ellı bıle (30)bızı asar galıba...
Florya tarafı uzak olurmu acaba karşıdan geleceklere ?
canın sagolsun emrah,bende konustum da dogatepe ile adam bası 15 olsa bıle acık bufeden bıraz farklı bı secenek sundular(buyuk bı kahvaltı tabagı,sınırsız cay vs.)bende o yuzden hıc sızle bıle paylasmadım konuyu
Abi belli degildi zaten cok gelmek istiyorum ama zor yanina gelmek isterdim ama ugrayabilirsem ins ugrarim