Merhaba Arkadaşlar,
Bir süredir yakın bir arkadaşım 96-97-98 aralığında bir golf bakıyor.Buldukları arasında en çok almak istediği 2.0 GTI model golf serisi otomobiller oldu.Şimdi ben bu işe pek sıcak bakmıyorum, neden diyecek olursanız bu arabanın piyasasını araştırırken gördüğüm şekilde, pek fazla İstanbul içinde düzgün şekilde bakılmış ve mantıklı rakamlar istenen modeller yok.
Öncelikle 15 bin lira üst limitli bir alman arabasında bana kalırsa 8-10 bin bütçeli bir 1303 veya bir 1.6 polo daha iyi bir değerlendirme olacaktır kanısındayım.Sizlerinde hızlı bir şekilde yorumlarınıza ihtiyacım var.
Doğru güçlü ve atik bir motor beklentisi var, ama gördüğüm o ki bu modelin düzgün bir piyasası yok.Kısaca daha önce kullanan ve tecrübe eden arkadaşlardan rica ediyorum,
Arabanın yakıt tüketimi nasıl,
Parça gereksinimi kolay karşılanıyor mu,
Antal'ya gibi bir yerde kullanılacağı düşünüldüğünde, usta gereksinimi kolay sağlanır mı, ayrıca 1303 (kablumbağa) kullanımının mantıklı olduğunu bu bölge için düşünüyor musunuz?Ustası Antalya'da var mı,temiz ve yapılı bir 1303 bulduğumuzda daha mantıklı bir değerlendirme yapmış olur muyuz?
Kaç bin km'de bir MKIII bakmalıyız,
MKIII için maksimum ayırmamız gereken bütçe nedir,
Gördüğüm kadarıyla 15000 liradan başlamışlar almış başını gitmiş olanlar da var.Bu kadar para bu araca vermeye değer mi? Acil yorumlarınızı paylaşır mısınız.
Tşk,