kesinlikle demeyimde ama genel olarak dogru cok pahaliya patlar bu size.
fakat $oyle bir$ey var ki cok denk geliyor bu inanilmaz fiyata inanilmaz araclar denk geliyor. bu inanilmaz dedigim fiyat ben yurt di$indayim mesela ve benim icin gecerli benim cebime gore ama sizin icin acayip $ekilde $ok edici ucuz fiyat olarak gelecektir.. ama bunu bir tanidiginiz olmali irtibatta kalacaksiniz sizin icin araba bakacak istediginiz birkac marka ve modellerde araclar baksin .
ama ilk once aracin nasil getirilecegini , iki tarafli ogrenmeye cali$in.
TRde 20 bin lira 10bin € yapsa siz sanirim golf 4 aliyorsunuz o paraya du$uk ya$ta ve full degildir zaten. TRde buna uygun gozuyle bakilacak fiyat 15 bin deseniz 7,5bin euro desek karsiligi kesinlikle full donanimli hatta bazen 4motion veyyahutta quattro veyyahutta HPsi yuksek ve ta$ gibi saglam araclar denk gelebiliyor.i$te igercekten du$e$ gercekten acil satilan arac oldugunuda varsaysak 7,5 euroluk veyyahutta 15bin tllik araci 4 5bin euro 7 ila 9bin lira arasi alsaniz ve buna gumrukleride hesap etseniz du$ununki trde 20bin liralik arabaya denk gelse bu arac emin olun deger almaya! ama tamamen tanidiginiz olmali diye du$unuyorum yani oyle saniyorum tamamen sanrilardan ibaret bu.
hayal edilemez bir durum degil SADECE COK GUVENILIR TANIDIGINIZ OLMALI yurt di$inda ozellikle almanya belcika hollanda gibi ulkelerde ben buralari bildigim icin bu ulkelkeri yazdim sadece.
VOLKSWAGEN GOLF DIESEL - 1998 1.9 TDi 4Motion Bas, Auto's, Henegouwen | Kapaza
link buradasize bir link vericem , gecenlerde buldum ve ikinci bi araba almam lazim ki muhtemelen bunu alabilirim mesela tamamen du$e$ bi arac. arac 4motion super otesi bi arac degil bana gore ama arac cok uygun fiyata arkada$lar.. bu arac turkiyede 15 20 milyar arasi eder yanilmiyorsam emin degilim ama oyle tahmini. bu araca 1250euro verseniz nasil ne i$lem yapilacagini ogrenseniz arastirsaniz topu topluca 15 milyara denk gelse ki sanmam zarar edermisiniz ? harici ornek bi link daha buda benzinli ki dah aucuzunu bil ebulabilirim kasarsam audi a3
AUDI A3 1.6i Ambiente, Auto's, Vlaams Brabant | Kapaza
TRde kac para bilmiyorum ama bu audiden kesin 500euro du$urtebilirim diger golften 250 rahat du$er du$mesede sorun olmaz mesela
beni yanli$ anlamayin
ama bir$eyler du$unup yardimci olmak istiyorum yaa bunu tesaduf buldum linkteki araci ama daha niceleri var. bmw audi vs vs tonla boyle var. b enim derdim vatanda$a cozum uretmek yilba$i gunu
ama kagit kurek i$lerinden anlayan biri varsa arastirmali bence ve tanidigi olacak tabiki dolayisiyla arac aramakta ve sorgulamakta kolaylik olsun... tum bunlar yoksa ve bir bilgiye sahip degilseniz ,TRden kalkip hadi ben almanyaya gidiyorum golf 4 5 almaya derseniz bittiginiz an o andir kesinlikle
elbette pahaliya coook araba var burada birde gumrukler binerse icine bo$a gelmi$ olursunuz.o nedenle tanidik $art ve bürokrasi onemli