Gönderen Konu: Sis Farı Seti Yardımcı Olurmusunuz Arkadaşlar !!!  (Okunma sayısı 15433 defa)

Çevrimdışı OffLineR

• Volkswagen Türkiye
  • İtinayla, sabırla, keyifle modifiye edeceksin ! :)
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2001 Range Rover & 2016 C180
Ynt: Sis Farı Seti Yardımcı Olurmusunuz Arkadaşlar !!!
« Yanıtla #14 : 17 Aralık 2010, 06:52:28 »
Orjinali yok zaten.
Orjinal dedikleri de Hella'nın yaptığı.
Gol IV'lerde orjinal sadece far içinde vardır.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

Çevrimdışı omer faruk

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 18 Aralık 2010, 21:59:31 »
sedat ben çıkmacıdan sisli far anahtarı aldım aynı orjinali aynı çıkma zaten sis farı yoktu orada bakınıyorum yine bakalım olmassa yan sanayi bakıcam bakalım bnm için siisi gidermesi pek önemli değil ben görüntü olarak hoşuma gidiyo farlar xenon zaten onlarada xenon taktırıcam görüntü açısından güzel olucağına eminim

Çevrimdışı Sinancetintas

• Yaşam İlaçım Oldun Golf..
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf 4'den Sonra Golf 5
« Yanıtla #16 : 04 Ağustos 2011, 23:41:15 »
Bende Aynı dertten müzdaribim haftalardır araştırıyorum bende aydınlatma yada sis'de işe yarasın meraklısı degilim ama görüntü olarak güzel oluyor bi marka var linte verdigim bunlar çok hoşuma gidiyor galiba alacagımda ama kararsızım daha iyisi var mıdır diye..

Hepsiburada.com : Akıllı Alışveriş : bilgisayar, elektronik, cep telefonu ve daha binlerce ürün Türkiye'nin en büyük online alışveriş merkezi Hepsiburada.com'da

Bide anlamadıgım şey zaten farları açtıgımız alet 2 kat çekilmiyor mu geriye?? yani önce ön sis'ler sonra 2. katı çektigimizde arka sisler diye?? Ben direk ön sislere baglatırım diye düşünmüştüm yani hem far'ın içindeki sisler hemde çamurluga taktırdıgım sisler açılır diye.. Böyle olmuyor mu??
« Son Düzenleme: 04 Ağustos 2011, 23:46:03 Gönderen: Sinancetintas »
Das Auto..

Çevrimdışı ilGhiNC

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2009 Golf6 1.6 Trendline - Grafit Mavi --- 2015 Seat Leon 1.2 TSI Style Emocion Kırmızı Sunroof
« Yanıtla #17 : 08 Ağustos 2011, 22:22:47 »
Sedat Bey ben de araca sis farı seti ve Xenon sis farı düşünüyorum.Aklımda şu takım var.Umarım yardımcı olur.Kullanan varsa görüş bildirirse iyi olur aslında  :) .Anahtar için ise arka sis farını iptal ederek onun yerine önleri bağlamak mantıklı geldi.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-bonzai-golf-4-sis-fari-kit-olarak-sem-tuning-mustafa-30756164/detay/
CRAFTER TDI 163 ps

Çevrimdışı KrsTNcK

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 09 Ağustos 2011, 03:16:25 »
İlghinc sakin bunları alma hiç bişeye yaramaz bence görüntü açısındada güzel durmuyor ve fasa fiso yazdıkları..G-plast al ve arka sisleri iptal etmene gerek yok elektrikçin onu ayarlar merak etme bende hem ön sis hem arka sis yanıyo yaptıgı anahtarın arkasına bi kaç kablo lehimlemek..benim kısalarda sislerde far içindeki sislerde xenon öylede bir sorun yaşamadım.

Çevrimdışı ilGhiNC

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2009 Golf6 1.6 Trendline - Grafit Mavi --- 2015 Seat Leon 1.2 TSI Style Emocion Kırmızı Sunroof
« Yanıtla #19 : 10 Ağustos 2011, 02:34:49 »
Kürşat abi iyi diyorsun ama g-plast lar merceksiz.mercekli daha iyi olur diye düşünmüştüm ben.ayrıca internette biraz pahalı g-plast.sen kaça aldın??? İsmim Gence bu arada belirtmeyi unuttum kusura bakma.
CRAFTER TDI 163 ps

Çevrimdışı KrsTNcK

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 10 Ağustos 2011, 04:04:10 »
Estafurullah gence bi ara ben 55 tl ye almıstım ama bunlarda ne görüntü alırsın nede dısardan hoş durur benden söylemesi..65 e falan bulabilirsin gence olmadı bende bakınır yardımcı olmaya çalışırım..

Çevrimdışı Sinancetintas

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 10 Ağustos 2011, 04:23:29 »
bende g-plastlardan alacagım ama çoook farklı farklı fiyatlar buluyorum Özellikle beyaz ampullüleri 73TL'ye bulurken bi başka yerde sarı ampullusunu 83TL'ye buluyorum ve adam 1TL bile inmem bunlar G-plast falan yapıyor.. anlamıyorum pek.. ;)

http://www.hepsiburada.com/Liste/gplast-vw-golf-4-sis-fari-seti-beyaz-1001665/ProductDetails.aspx?productId=otctn1001665&categoryId=20024685

ben en uygun fiyat bunu buldum isterseniz bi bakın.. ;) sizde bu gidişle ben bunu alacagım bu ay sonu.. ;)
« Son Düzenleme: 10 Ağustos 2011, 04:24:13 Gönderen: Sinancetintas »
Das Auto..

Çevrimdışı KrsTNcK

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 10 Ağustos 2011, 09:08:24 »
xenon takacaksan eğer onada gerek yok..zaten sarı beyaz pek fark yok aralarında :)

Çevrimdışı blue06

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 10 Ağustos 2011, 13:29:13 »
hella orjinal sis farı mercekli olarak vardır. fiyat biraz pahalıdır... dişardaki uyduruk ürünlere verme bence almışken bi kere al sıkıntı çıkarmsın ben öyle yaptımm....

Çevrimdışı burack23

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 10 Ağustos 2011, 15:01:04 »
Başka bu uygulamayı yapanlar sis farının markasını resimlerini veya varsa  başlıklarını atarlarsa inceleme imkanımız olur diye düşünüyorum baya ilgilenen var gibi gözüküyör.

Çevrimdışı Sinancetintas

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 10 Ağustos 2011, 16:22:40 »
hella orjinal sis farı mercekli olarak vardır. fiyat biraz pahalıdır... dişardaki uyduruk ürünlere verme bence almışken bi kere al sıkıntı çıkarmsın ben öyle yaptımm....
biraz dedigin 350Tl civarları sanırım.. 80liraya gplast alıp mercek taktırmak daha mantıklı geldi bana.. ;) xenonla beraber 200TL'ye falan bitiyor iş.. ;)
Das Auto..

Çevrimdışı 26golf26

• I AM LEGEND....
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 11 Ağustos 2011, 20:50:57 »
ben hepsi burada dan gplast aldım ve takdım gayet memnunum... , zaten her zaman yakamıyosun polis hemen geliyo  :bekleriz:
bizi izlemeye devam edin...

Çevrimdışı Yükselgfb

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 11 Ağustos 2011, 21:00:03 »
Orjinal sislere de bağlanabilir arka sis iptal edilip ya da en iyisi ayrı bir düğme yapcan şöyle aşağılara doğru sadece sisleri açıp kapamak için.böylece farları açmadan da sisleri açabilirsin bir de zenon çaktı mı sislere gündüz sadece sisler yanar.malum yeni moda bu  :)