Buna benzer büyük bir faciayı çok yakın bir tanıdığımın başına geldi ve 15-16 yaşındaki oğlunu kaybetti...
Kısacası sene 1996-97 falandı... Şükrü abimin benden 6 yaş küçük oğlu vardı tahmini 15-16 diye tahmin ediyorum.. Bir gün öncesinden bana gelerek benden bir müzik kasedi aldı ve köyde düğünümüz var abi yarın orda olucam senden aldığım müzik kasetini 2-3 gün sonra getirim demişti bende canın sağolsun istediğin zaman getirirsin aramızda lafımı olur demiştim....
Ertesi gün ise gelen haberle yıkılımıştık... Olayda rahmetli Ersan ve 3 arkadaşı köyün dışında yol kenarında bir ağaç gölgesinde oturup sohpet ederken 1 gün öncesinden askerden izne gelip babasının Renault Flash marka aracını kaçırıp direksiyonuna geçip köy yolunda sürat yaparken yoldan çıkıp sevdiğim bir kardeşimi ve 3 arkadaşınının üzerlerine takla atarak çarpması ile ersan kardeşimizi o kazada feci bir şekilde kaybetmiştik...
Yaşam 3 gün arkadaşlar, Doğuyoruz, Yaşıyoruz, Ölüyoruz... Ama yaşama kısmı uzun yada kısa ve tesadüfler ve eceli ile ölüm ile sonlanıyor...
O yüzden insanların her hareketini düşünürek ve mantıklı yapması gerek yoksa sonuçları çok kötü ve hayal kırıcı olabiliyor.....
ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKAR derler,, Başına gelmeyen için gelip geçici başına gelen için bir ömür büyük acı...
O Yüzden güzel Bir Slogan atmak istiyorum HER ŞEYİ SEV KARDEŞİM....