Alman malı arabanın parçası nasıl olurda almanyada olmaz?
Ben bu arabayı nasıl yuvarlak far yapsam diye düşünüyorum, siz kare far yapıyosunuz :saygılarZevkler ve renkler tartışılmaz ama, klasik dedin mi yuvarlak far olacak.
bu model sadece amerikada üretildi(sadecede 1985den 1986ya kadar) ve satildi burda hic yoktu tabi import yapanlar vardi...ve bu parcalar burda satilmiyor panjur ve stop lambalar harici hepsini burdan alabiliyordun ama arabada eski oldugu icin parca felan üretilmiyor...arkadas en son 2009 orjinal amerikan ince tampon(benimkilerden) VWden aldi oda en sonuydu..yandaki sari isiklar daha satiliyor tanesi 9€ ben hemen stock yaptim benimkiler cok eskidigi zaman takicam
Bulgarda yok ben sordurdum bir kaç kisiye Türkiye'de tek kingpin nickli arkadaşda var fiberden bir kalıbını alsa seri üretime gecer heralde:))
almanyadada onlarin kitligi var bulsan bile inanilmaz fiyatlar cikiyor ortayabulgaristanda varsa ordan alsana pekte uzak degil hem gemis olursun
her ikisininde resmi var kardesim birisi iste benimki yukardaki bide arkadasinki varhangisi hosuna gidiyorsa artik bence ikiside güzel duruyor tabi balon tampon olunca camurluk plastikleride olmasi sart@stak67 uzun far nasil yani ortadakilerimi diyorsun??