bide bizim burda su vardi gecen sene eski arabani veriyorsun yerine sifir araba alirsan sana 2000€ veriyorlar kimde eski araba vasa ve coguda golf 2 ve golf 3dü verdi yerine yeni araba aldi arabalardan biseyde sökemiyordun galericiye sorsan cünkü yasak arabayaida komple alman yasak cünkü o araba hurdacida pres olmasi lagzim o siralar bizde arkadaslarla ne topladiysak kardi cünkü bedavaya yada bi kac kurusa aldik tabi g60 felan atilmiyordu ama ginede kaporta parcasi felan lagzim oluyordu hele bikere amcama(audi/vw saticisi) golf 3 gti tdi vermisler hurdaciya ama araba daha galericinin orda öbür amcamdada vento var dedim ona golf 3de deri koltuk var takalim seninkine tamam dedi arabayi "kacak" evin önüne getirdik 1 gün kaldi ne var ne yok söktük:
deri koltuklar isitmali, elektrikli cam, deri direksion gti viteskolu mfa ve tempomat kollari dodiklerini gti emblemlerini ve birsürü sey daha arabayi geri biraktigimizda icinde normal koltuklar vardi camlarida SIKISTIRMISTIK amcaoglundada ayni renk golf 3 gt var oda kaporta parcalarini degisitrecekti ama zamani yoktu ha bid dizellerde güclü akü oluyor ondakide yeniydi amcam onuda kendisininkisiyle degistirdi o akü arabayi calsitirmaya yetmedi iterek calistirdik
eger biraz daha vakit olsaydi aslinda motorunu sökerdim baya iyi kaciyordu
benim pek sansim yoktu cünkü zaten her istedigim takiliydi bitek kaporta parcalari lagzimdi benim renktende cok arac bulamadim