Hayırlı akşamlar GTI direksiyonum satılıktır 4 düğmeliyi takıcağım için satıyorum zaten elimde yeterince direksiyon simidi var Wolfsburg fazla hoşuma gitmediği için satıyorum yani KEYFE KEDER satılıktır.Fiyat olarak 200TL istiyorum pazarlık payı kesinlikle yoktur aslında satmak gibi bir amacım yok ama MK1'imin bakımlarını yaptırıcağım için para lazım olucak ama yinede önemli değil durur kenarda 2. MK1'imi alırsam ona takarım lütfen fiyat çok vs demeyin isteyenler E-Bay gibi sitelerden bakabilirler !
Örnek Link:
Lederlenkrad Lenkrad VW GOLF 1 CADDY GTI PIRELLI RABBIT bei eBay.de: Innenausstattung (endet 06.01.11 02:05:36 MEZ)Direksiyonun durumuna gelince üzerinde her hangi bir soyulma vs gibi bişey yok boya falan yok tek eksiği korna düğmesinin alt ayaklarından bir kaç tanesi kırıktı vida ile besleme yaptık problem yok korna basıyor kesinlikle takılı kalma gibi bir problem yok zaten kendi MK1'imde takılı bilen biliyor orjinalci GTI'cılar kaçırmasın pek bulunan bir direksiyon değil değerini herkes bilmez dediğim gibi lütfen fiyatta pazarlık vs istemeyin satılmazsa sıkıntı değil durur kenarda
Fotoları birazdan yüklerim
Teklif etme veresiye dost kalalım ölesiye...