Gönderen Konu: Motorine Zam (23.12.2010)  (Okunma sayısı 12548 defa)

Çevrimdışı ozmo

• 96 Polo 1.6
    • Profili Görüntüle
Motorine Zam (23.12.2010)
« : 23 Aralık 2010, 10:13:14 »
Akaryakıtta zam durmuyor!

Benzindeki zam tartışmaları sürerken, bir fiyat artışı da motorine geldi...

Daha bir kaç hafta önce benzin ve LPG'ye yapılan zammın tüketiciler üzerinde yarattığı etki henüz dinmemişti ki bu sefer tüketici gelen motorin zammıyla şaşkınlık yaşadı. Benzin zammı sonrasında fiyatlar bir miktar geri çekilirken mazot fiyatları sabit kalmıştı.

8 KURUŞ
Akaryakıt şirketleri motorine 8 kuruş zam yaptı. Bu sabahtan itibaren geçerli olan yeni pompa fiyatlarına göre 3,22 liraya satılan euro dizel 3.30 liraya çıktı. Kırsal motorin ise 4 kuruş artarak 3,12 liradan 3,16 liraya yükseldi.

TARTIŞMA BÜYÜYECEK GİBİ!
Kamuoyunda benzin zamları tartışılırken, motorine de zam geldi. Akaryakıt dağıtım firmaları 3,82 liraya satılan 95 Oktan kurşunsuz benzinde fiyat değişikliğine gitmezken, bu sabahtan itibaren motorin ve kırsal motorine zam yaptı. İstanbul'da dün akşama kadar 3,22 liraya satılan motorin 3,30 liraya çıktı. Ankara'da da aynı seviyeye ulaşan dizel yakıt, İzmir'de 3,27 liraya alıcı buluyor.

İŞTE POMPA SATIŞ FİYATLARI:

Benzin 3,80-82
Motorin 3,30-3,32   :bekleriz:
Kırsal motorin 3,16,3,18

Çevrimdışı ReDDeviL

• Aℓтαη Dємιякαуα
    • Profili Görüntüle
Ynt: Motorine Zam (23.12.2010)
« Yanıtla #1 : 23 Aralık 2010, 10:16:27 »
Yorum yok ne diyelim gecmis olsun
ADK

Çevrimdışı ahmancar

• Ahmet Halit MANCAR
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf Mk1 & Mk4
« Yanıtla #2 : 23 Aralık 2010, 10:22:13 »
 >:( :( :o ??? :-[ :'(

ne oLacak bu fiyatlar
insanlarımız benzinli arabadan mazotlu arabalara bindiler bu saatten sonra da dizeLe de bineymiycek haLe geLecekLer.
yeni yılda kırsal mazotda kalkacak olan biz gibi mekanik dizel arabalara binenlere oLacak...
« Son Düzenleme: 23 Aralık 2010, 10:38:28 Gönderen: nizam »
Mancarlar Torna

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 23 Aralık 2010, 10:24:02 »
zeytinyagı + 10 numara yağ (10 litre ) + kırsal mazot mis :D
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Çevrimdışı barthez

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 23 Aralık 2010, 10:33:23 »
>:( :( :o ??? :-[ :'(

ne oLacak bu fiyatlar
insanlarımız benzinli arabadan mazotlu arabalara bindiler bu saatten sonra da dizeLe de bineymiycek haLe geLecekLer.
yeni yılda kırsal mazotda kalkacak olan biz gibi mekanik dizel arabalara binenlere oLacak...

arkadaşım siyasi parti vb olaylara girmesek burası vw ve otomobil üzerine paylaşım
yapılan bir site
« Son Düzenleme: 23 Aralık 2010, 10:38:52 Gönderen: nizam »
golf 4 1,8 Highline

Çevrimdışı ahmancar

• Ahmet Halit MANCAR
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 23 Aralık 2010, 10:37:26 »
arkadaşım siyasi parti vb olaylara girmesek burası vw ve otomobil üzerine paylaşım
yapılan bir site

hatırlattığın için sana tşk ederim de insanı deLirtiyoRlar bunu siyasetten örnek vermeyelim de nerden verelim insanda biraz da olsa merhamet olur ve sana şu şekilde biraz daha izah edeyim 100 tl lik akaryakıtın 65 lirası vergi ben bir bu hükümete değil bundan öncekileri de bu vergi olaylarından kınıyorum...
Mancarlar Torna

Çevrimdışı ThE_Unforgiven

• Tam Gaz Kumburgazzzz
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 23 Aralık 2010, 10:48:01 »
Esas motorine zam yılbaşından snra .....

Şimdi satılan araçların 10 undan 7 si dizel eee arz talep fiyat üçgeni normal...
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

Çevrimdışı barthez

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 23 Aralık 2010, 10:49:07 »
hatırlattığın için sana tşk ederim de insanı deLirtiyoRlar bunu siyasetten örnek vermeyelim de nerden verelim insanda biraz da olsa merhamet olur ve sana şu şekilde biraz daha izah edeyim 100 tl lik akaryakıtın 65 lirası vergi ben bir bu hükümete değil bundan öncekileri de bu vergi olaylarından kınıyorum...
asıl ben teşekkür ederim seviyeli bir cevap yazdığın için maalesef gelişmekte olan bir ekonomiyiz
vergi gelirlerimizin çoğu dolaylı vergilerden gelişmiş ülkelerde ise tam tersi doğrudan vergilerden
elde ediliyor akaryakıt içersinde yer alan maktu vergi oranı çok yüksek bende bu konuda tepkiliyim
benim ve birçok insanın görüşü eğer hükümetler bu gelirden daha fazla elde etmek istiyorsa bu oranları
biraz azaltıp insanların daha fazla kullanmasını sağlamalıdır yazacak okadar çok şey varki konunun siyaset meydanına dönmesini
istemiyorum :)
golf 4 1,8 Highline

Çevrimdışı ThE_Unforgiven

• Tam Gaz Kumburgazzzz
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 23 Aralık 2010, 10:51:08 »
Abdullah abi konu zam olunca siyasetten veya hükümetten bahsetmemk nasıl mümkün olur ki ?
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

Çevrimdışı ahmancar

• Ahmet Halit MANCAR
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 23 Aralık 2010, 10:58:57 »
Esas motorine zam yılbaşından snra .....

Şimdi satılan araçların 10 undan 7 si dizel eee arz talep fiyat üçgeni normal...

çok güzel söylemişsin. benim 2 tane dizel aracım var mk1 ve mk3 ama benzin ucuz olsa bineceğim tek araç sendeki gibi gti araçlar olurdu.
gır gır gır o sesleri dinleyeceğime mis gibi benzinli araç binerdim senin dediğin gibi arz talep ve fiyat önemli
asıl ben teşekkür ederim seviyeli bir cevap yazdığın için maalesef gelişmekte olan bir ekonomiyiz
vergi gelirlerimizin çoğu dolaylı vergilerden gelişmiş ülkelerde ise tam tersi doğrudan vergilerden
elde ediliyor akaryakıt içersinde yer alan maktu vergi oranı çok yüksek bende bu konuda tepkiliyim
benim ve birçok insanın görüşü eğer hükümetler bu gelirden daha fazla elde etmek istiyorsa bu oranları
biraz azaltıp insanların daha fazla kullanmasını sağlamalıdır yazacak okadar çok şey varki konunun siyaset meydanına dönmesini
istemiyorum :)

asıl senin anlayışın için tşkler.
Mancarlar Torna

Çevrimdışı barthez

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 23 Aralık 2010, 11:02:04 »
Abdullah abi konu zam olunca siyasetten veya hükümetten bahsetmemk nasıl mümkün olur ki ?
haklısın süleyman bu konuda yapılacak en güzel doğrudan tepki yasal bir zeminde örgütlenip protesto
etmektir bu yöntem demokrasilerde vardır.diğeryöntem ise benim daha çok benimsediğim yöntem ise zorunlu kalmadıkça
otomobillerimizi kullanmamak işin nihayetinde bütçede rakamlar konuşulur eğer akaryakıt tüketimindeki azalma sözkonusu
ise devlet mutlaka önlem almak zorundadır(umarım bunu zam yaparak çözmezler) bu konuda şükrü kızılot hocanın güzel yazıları
var rakam 'lar ile  :)
golf 4 1,8 Highline

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #11 : 23 Aralık 2010, 11:20:59 »
 Türkiyede önlem paketleri ZAM dı ve hepte böyle oldu sanırım almasalar daha iyi olur :D İşsizlik maaşının 1500TL olması için uğraşılıyordu eğer zam yapmazlarsa bu maaşları nasıl verecekler. Sanırım tüm türkiyede bir işten attırma yarışı başlar eğer bu rakam verilirse.
« Son Düzenleme: 23 Aralık 2010, 11:23:05 Gönderen: Mk1GTI »
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı brkdmr38

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: "00 2.5 TDI T4-"04 1.4 TDI 6Y Fabia
« Yanıtla #12 : 23 Aralık 2010, 12:38:16 »
Süleyman Abi dizele terfi etmekten vazgeçecek bu gidişle.GTI Forever olacak... :D :D :D
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

Çevrimdışı lostys

• T-Dawg!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 23 Aralık 2010, 13:33:09 »
hadi bakalım ... arabayı zaten 3 günde bir çalıştırıyoz, şimdi haftasonuna kaydırcaz bu gidişle...

erşan abi biz 10 no ları stoklamaya başlayalım şimdiden :)