Gönderen Konu: Motorine Zam (23.12.2010)  (Okunma sayısı 12535 defa)

Çevrimdışı ThE_Unforgiven

• Tam Gaz Kumburgazzzz
    • Profili Görüntüle
Ynt: Motorine Zam (23.12.2010)
« Yanıtla #28 : 25 Aralık 2010, 14:26:45 »
ne tükenmesi abi ya şu başlığa baştan sona  bir göz atsana, utanmasa hala ampulu savunacak adamlar var bu başlıkta bile..
ne tükenmesinden söz ediyosun bu zamlar hoşuna gidiyo buna oy verenlerin. çok ciddi söylüyorum.

+ mk3 gti
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #29 : 25 Aralık 2010, 15:18:27 »
 Biraz karamsarım şahsen AKP nin 2. seçimlerinde rakip bir party olmaması insanları gene bu party e yönlendirdi. CHP içten tükenmiş durumda benim görüşüm. Senelrdir Baykalın Despotluğu yüzünden dibe vuran ve diğer partiler sayesinde dağıtılan bir party oldu halen daha toparlanmış değil. MHP deseniz adından başka hiçbirşeyi kalmadı. Yeni bir party zaten bu fosil zihniyetten dolayı kurulamıyor ve azınlık olduğu içinde çok çabuk yok oluyor. Son darbe ilde türkiyedeki genç nesilin gözü korkutuldu ve artık üniversiteli gençlerin sağ sol çatışmasından başka görevi kalmadı. Hükümetler gençlerden çok şeyler beklediklerini söyleselerde gençleri bir çatışma toplumundan öteye götüremediler. Üniversitelerde hala içten bir şekilde siyasi çatışmalar devam ediyor ve bu yüzden hiçbir türk gencinin sağlıklı demokrat bir düşüncesi yok. Birlik beraberliği sağlamaları çok zor. Toplum olarakta artık birlik beraberliğin olacağına artık pek inacım kalmadı. Maddi yönden insanlar kapana sıkıştırıldı ve artık manevi olarakta bölünmeye başladık.. Gelişmiş uluslar gibi tek bir düşünce çatısı altında toparlanamıyoruz çünki kızgın bir toplum olduk doğru olanda yanlış olanada kızıyoruz ve dinlemeyi düşünmeyi mantığı bırakmışız eski çağlardaki insanlar gibi günlük yaşıyoruz.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı ThE_Unforgiven

• Tam Gaz Kumburgazzzz
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #30 : 25 Aralık 2010, 16:30:02 »
Biraz karamsarım şahsen AKP nin 2. seçimlerinde rakip bir party olmaması insanları gene bu party e yönlendirdi. CHP içten tükenmiş durumda benim görüşüm. Senelrdir Baykalın Despotluğu yüzünden dibe vuran ve diğer partiler sayesinde dağıtılan bir party oldu halen daha toparlanmış değil. MHP deseniz adından başka hiçbirşeyi kalmadı. Yeni bir party zaten bu fosil zihniyetten dolayı kurulamıyor ve azınlık olduğu içinde çok çabuk yok oluyor. Son darbe ilde türkiyedeki genç nesilin gözü korkutuldu ve artık üniversiteli gençlerin sağ sol çatışmasından başka görevi kalmadı. Hükümetler gençlerden çok şeyler beklediklerini söyleselerde gençleri bir çatışma toplumundan öteye götüremediler. Üniversitelerde hala içten bir şekilde siyasi çatışmalar devam ediyor ve bu yüzden hiçbir türk gencinin sağlıklı demokrat bir düşüncesi yok. Birlik beraberliği sağlamaları çok zor. Toplum olarakta artık birlik beraberliğin olacağına artık pek inacım kalmadı. Maddi yönden insanlar kapana sıkıştırıldı ve artık manevi olarakta bölünmeye başladık.. Gelişmiş uluslar gibi tek bir düşünce çatısı altında toparlanamıyoruz çünki kızgın bir toplum olduk doğru olanda yanlış olanada kızıyoruz ve dinlemeyi düşünmeyi mantığı bırakmışız eski çağlardaki insanlar gibi günlük yaşıyoruz.

zaten emperyalist düşüncenin istedikleride bunlar değil miydi? Bilinçsiz içi boş bir nesil yetiştirdiler.
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

Çevrimdışı Yükselgfb

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #31 : 01 Ocak 2011, 14:33:07 »
Sakarya da 3.320 den aldım en son  :t

Çevrimdışı lostys

• T-Dawg!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #32 : 01 Ocak 2011, 16:18:04 »
kırsal ı 3,19 dan aldım. ağzım açık kaldı.. :(

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #33 : 01 Ocak 2011, 18:29:50 »
Susurluğa gitçez depoyu fullucez gelcez kaçak mazot.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı taha_jetta80

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #34 : 02 Ocak 2011, 13:28:05 »
aga merkeze yakın biyerde ucuz mazot var 2,75 ti odan alıcaktım 2,90 yapmışlar yinede aldım. mazot çok iyi geldi bana bi sıkıntım yok duman vs..