Gönderen Konu: Yol Bilgisayarındaki Uyarı  (Okunma sayısı 27775 defa)

Çevrimdışı GOLFTUTKUNU

• Profili Görüntüle
Yol Bilgisayarındaki Uyarı
« : 25 Aralık 2010, 19:18:24 »
Değerli golf 4 tutkunkarı bende aranıza yeni katıldım.Deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.Geçen hafta trafikte çok dur kalk yapmak zorunda kaldım.Yol bilgisayarında bir uyarı yazısı verdi.Ama okuyamadım.Acaba neden olmuş olabilir?

Çevrimdışı ÜRENCİK

• Profili Görüntüle
Ynt: Yol Bilgisayarındaki Uyarı
« Yanıtla #1 : 25 Aralık 2010, 19:26:53 »
Kalkarken arabayı titrettiyseniz emission workshop yazmıştır.O an hava ve benzin karışımında sıkıntı olduğu anlamına geliyor.
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

Çevrimdışı GOLFTUTKUNU

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 25 Aralık 2010, 19:55:53 »
Yazı hızlı geçtiği için okuyamadım ama sizin bahsettiğniz gibi bir yazı değildi.Ayrıca sesli uyarı veriyordu.

Çevrimdışı golge

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 25 Aralık 2010, 20:31:06 »
gelip geçen uyarıdan bişey olmaz. araç stop edecek gibi olduysa her türlü uyarıyı vermiş olabilir. örnek alternator workshop veya yağ basıncı vesaire
.../-----------------\...
../__________ ___\..
./[__]======[__] \. |\_______________/| |_\_____________/_| 
       my golf is my passion

Çevrimdışı 43golf

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 09 Ocak 2011, 12:13:55 »
öncelikle aramıza hosgeldın Golftutkunu
hemen konuya girmek istiyorum ne olursa olsun yol bilgisayarına gelen yazıları hafife almamak gerekir bence bu cıddı bı sorun olabılır cunkü bı arkadasımın golfude benzer bır hata vermıstı 1 hafta ıcınde pistonları kılıtlendı masrafı sen dusun sana tavsıyem aracını bır an once ıyı bır ustaya goster.

Çevrimdışı GOLFTUTKUNU

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 09 Ocak 2011, 12:35:02 »
arkadaşlar kafam çok karışık lütfen yardımlarınızı bekliyorum.benim sorunum hala devam ediyor.birkaç ustaya götürdüm ama herhangi bir çözüm bulamadılar.dolayısıyla bende endişeleniyorum.en büyük tutkum olan arabama zarar gelmesinden korkuyorum.Eskişehir civarında tanıdığınız iyi ustalar varsa tavsiyelerinizi  bekliyorum.

Çevrimdışı golge

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 09 Ocak 2011, 13:15:21 »
aracınız kaç model ne sıklıkla bu uyarıyı veriyor. yazıyı okuyabildiniz mi. insanlar burdan size nasıl yardımcı olsun tek söylediğiniz yol bilgisayarında bir yazı 1 kere görünüp kaybolmuş o kadar.
.../-----------------\...
../__________ ___\..
./[__]======[__] \. |\_______________/| |_\_____________/_| 
       my golf is my passion

Çevrimdışı LF636 YENİDEN

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 09 Ocak 2011, 13:15:41 »
ne yazdığını bi okuyabilsen golftutkunu.arabada peki bi anormallik varmı çalışmasındafalan

Çevrimdışı GOLFTUTKUNU

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 09 Ocak 2011, 23:46:47 »
bu uyarı bir defa vermedi.zaman zaman yapıyor. ama ekrandan çok hızlı geçiyor.arabada yolda giderken titremeler başladı.

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 10 Ocak 2011, 00:15:12 »
hata tespite bağlamadınız mı?yol bilgisayarına kadar çıkmışsa makineye bağlayınca çıkması lazım

Çevrimdışı KOÇ:)

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 10 Ocak 2011, 01:45:42 »
hata tespite bağlamadınız mı?yol bilgisayarına kadar çıkmışsa makineye bağlayınca çıkması lazım
Katılıyorum ne var ne yok çıkar böyle yazı çıktı titriyor demeyle bir sonuca varamazsın.

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 10 Ocak 2011, 02:45:50 »
ille de tahmin istiyorsanız, hemen kayboluyor dediğiniz için benim oyun "alternator workshop" uyarısına..

Çevrimdışı blackboyss

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 10 Ocak 2011, 10:38:38 »
ÇOk MeRaklı :D :D

Çevrimdışı taraftar

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 10 Ocak 2011, 12:45:05 »
10 gün önce bendede aynı şey oldu, şehir içiinde 2.viteste düşük devirde kaldım 1.vitesede atmadan gaz verdim "alternator workshop" sesli ikazı verdi .. kısa bir süre oldu ... bir daha yapmadı, eğer yine aynı ikazı görürsem bende servise giderim ...

her ikazda servise gitmek gerekirmi bilmiyorum, ama tekrarlarsa haklısınız ... ben aracı alalı 1 ay oldu da ... bende çok acemiyim bu araca ve ikazlarına ... :)