Gönderen Konu: Yol Bilgisayarındaki Uyarı  (Okunma sayısı 27777 defa)

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
Ynt: Yol Bilgisayarındaki Uyarı
« Yanıtla #14 : 10 Ocak 2011, 15:14:07 »
elektrik kestiğinde, kick-down durumunda verebiliyor, hemen elektrik aldığı için de yazı kayboluyor, bora da 2 kick down üst üste yapınca olmuştu

Çevrimdışı 43golf

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 12 Ocak 2011, 13:52:25 »
golf tutkunu arkadasım arıza yı bulabıldınızmi ben bırkaç yere sordum sızın ıcın ,aracta tıtreme olmasının cıddı masraflara yol açabılecegini öğrendım bazılarının gelen gecen yazı gıbı hafıfe almalarına kanmayın forumdakı tecrubelı arkadaslardan usta tavsiyesi alabilirsiniz yetkılı servısı onermıyorum cok fahiş fiyatlar veriyorlar   

Çevrimdışı GOLFTUTKUNU

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 13 Ocak 2011, 10:10:01 »
hala arızayı bulamadılar.işinin ehli ustalar bulmak çok zor.herkes farklı birşeyler söylüyor.şu anda çaresizim.

Çevrimdışı LF636 YENİDEN

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 13 Ocak 2011, 10:44:26 »
araba şuanda ne durumda

Çevrimdışı 43golf

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 14 Ocak 2011, 09:57:21 »
golf tutkunu bi arkadaştan sordum eskişehir e yakınsan  sana bi usta tavsiyesinde bulunabilirim

Çevrimdışı GOLFTUTKUNU

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 15 Ocak 2011, 23:46:57 »
arkadaşlar ikaz bu aralar daha sık vermeye başladı ve uzun süreli kalıyor.genaratör worksheat diye bir uyarı çıkıyor.

Çevrimdışı LF636 YENİDEN

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 15 Ocak 2011, 23:57:24 »
çalışma ısı jenaratördemek kardeşim emiş ayarlarında veya müşürlerden birinde sıkıntı olabilrmi acaba

Çevrimdışı golge

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 16 Ocak 2011, 00:48:01 »
şarjı ölçtür bakim bi. dengesizlik var mı. şarj dinamosundandır. bi de v kayışını kontrol ettir gevşekmi diye çünkü ondan da yapar. bunlar tamamsa geriye bi tek akü kalıyor.
.../-----------------\...
../__________ ___\..
./[__]======[__] \. |\_______________/| |_\_____________/_| 
       my golf is my passion

Çevrimdışı R-Line

• Golfsburg Edition
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 17 Ocak 2011, 11:19:13 »
V kayışı gevşemez benim bildiğim, gerdirme makarası kullanılmış.

şarz dinomosu ile alakalı görünüyor
aracını kontrol ettir, çünkü seni yolda bırakabilir, daha kötüsü dinamoyu yakarsın  ;)

Çevrimdışı Dr_MaTH

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf 4 Pacific
« Yanıtla #23 : 21 Ocak 2011, 11:08:48 »
Arabayı ilk aldığım gün İstanbul trafiğinde dur kalk devirsiz kullanınca bende de yazmıştı "Generator werkstatt" diye. O gün bayağı
bi korkmuştum, acaba arabada bir problem mi var diye. Ama çok şükür nerdeyse 3 yıl olacak arabayı alalı, gayet memnunum. Yılda bir defa serviste yıllık bakımını yaptırıyorum ve severek biniyorum.

Çevrimdışı tevafuk7

• mavişim :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 21 Ocak 2011, 20:43:24 »
arkadaşlarr yakın bi zamanda o yazı bende de çıkıştı Generator werkstatt"  2 3 kere yaptı bende servise götürdüm makineye bağladılar sadece geçici bi arıza dedi sildiler sonra da çok şükür daha çıkmadı  bakalım bi şey olursa tekrar paylaşırım inşallah çıkmaz  >:D  >:D  >:D
Tüm sayfa imzanız olmak zorunda değil. Küçük imzalar lütfen.

Çevrimdışı tarkann

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 24 Mart 2012, 02:20:48 »
pardon arkadaşlar dün akşam arabamda Alternator Workshop yazısı çıktı ve akü ışığı yanıp sönüyordu arabadada tekleme sorunu vardı ayrıca devir göstergesi yukarı aşağı oynuyordu sorun nedir acaba ????? akülere gittim baktırttım akücü akü sağlam dedi Şarj dinomosu arızalıdır dedi servisi aradı 1,300 gibi bir fiyat çıkardı yardımcı olurmusunuz lütfennnnn

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 05 Nisan 2012, 13:57:12 »
pardon arkadaşlar dün akşam arabamda Alternator Workshop yazısı çıktı ve akü ışığı yanıp sönüyordu arabadada tekleme sorunu vardı ayrıca devir göstergesi yukarı aşağı oynuyordu sorun nedir acaba ????? akülere gittim baktırttım akücü akü sağlam dedi Şarj dinomosu arızalıdır dedi servisi aradı 1,300 gibi bir fiyat çıkardı yardımcı olurmusunuz lütfennnnn

şarj dinamosu gidince yenisini alan daha hiç görmedim :)

ankarada iseniz naci usta bu işin piridir, ankarada elektrikçi diyince akla gelen ilk isimdir.şarj dinamosunu revize eder, bakımlarını yapar, bişeyi kalmaz aracınızın.

ankarada değilseniz şarj dinamosunu revize edebilecek iyi bir elektrikçi bulmanızı tavsiye ederim, 1300 tl çok para, ben geçen ay şarj dinamomu revize ettirdim 50 lira ödedim.dinamodaki işe bağlı olarak fiyat artabilir

Çevrimdışı eren06

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 05 Nisan 2012, 14:25:37 »
boraalp kardeş nerde bu naci ustanın yeri bi adres verirsen iyi olur. 5 ay önce alternatör workshop uyarısı aldım araba yolda bıraktı(optimumun önünde :D) neyse bi şekilde ustama götürdüm revize yaptılar 110 tl ye :) ve 4 gün önce tekrar aldım bu uyarıyı ama şu anda çok şükür bi sıkıntı 2. kez verirse uyarı kesin göstericem en azından işin ehline yaptıralım paramız ona nasip olsun.