Gönderen Konu: Ekoyak Yakıt Tasarruf Aparatları hakkında Bilgisi, Deneyimi olan Buraya .....  (Okunma sayısı 8492 defa)

Çevrimdışı nakres

• http://www.vwpasa.com/
    • Profili Görüntüle
ben bu aparatı kendim yaptım  :)

bir depoda ya 20 km fark etti yada ben kendime 20 km tasarruf yaptıracak kadar mukayet oldum :)

aynı anda bor katkısıda atmıştım... lpg iile devamlı 350 km aynı yolda aynı şartlarda yapıyordum ilk başlarda 365-370 km gitti daha sonraları 410 km de yaptığım oldu...

ama bir etkene de deyinmem gerekiyor istasyonda ki pompanın basıncı fazla olur ise daha fazla dolduruyor..litre olarak hesapladığımda lpg de 100 km de 7,9 litreye kadar düşmüştü..

bilmiyorum belki hiç bir ekstra işlem yapmadan bu değerleri görende vardır...

!!!!MECNUN  BİLSEYDİ VW SEVGİSİNİ SEVERMİYDİ LEYLA ZİLLİSİNİ...?????...!!!!
    http://www.vwpasa.com/   
    http://www.andcarotomotiv.com]Andcar Otomotiv Hizmetleri[/fon

Çevrimdışı Serhat4Motion

• Profili Görüntüle
aslinda yaptirmayi direk olarak du$unmedim veya boyle bir parcayi taktirmayi. zaten a$iri olur benim araca diye du$unuyorum heleki bu ki$ $artlarinda araci zor zaptediyorum cildiriyor resmen.ama merak edip bilgi edinmek istiyorum.

asil istedigim $ey aracim tdi  yani diesel aracta egzosttan guzel bi ses duymak dumpvalfblowoff vs istemiyorum turboya ilave parcalara gerek duymadan yani cüf sesi duymak istemiyorum ama a$$a yukari abarti olmayan ama biraz tok bi ses nasil elde ebilirim. yeni bi ba$likta sormak lazim esasinda. performans beklemiyorum sadece cok bagirmayan ama hafifte olsa  ses cikaran bi ses :/ anlayanlardan bir$eyler kapmak lazim

Çevrimdışı prens_0606

• Profili Görüntüle
nizam kardes zahmet olmassa arabanın resmini bi yüklermisin bakayım senin jantlara benzer bi jant almak istiyorumda durusuna bakacam  ;)

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
nizam kardes zahmet olmassa arabanın resmini bi yüklermisin bakayım senin jantlara benzer bi jant almak istiyorumda durusuna bakacam  ;)

otomobil bölümnde var hangi janttan bahsediyorsun üstünde olanları satmayı düşünüyorum zaten
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
hala mı tasarruf aparatı?içini açın bi bakın bence

Çevrimdışı emreyazici

• Profili Görüntüle
nakres bi kaç foto atabilirmisin? bir de araçta performans değiştimi?
-06YBV34 1997 Golf 3 1.6 Sportline- Seni unutmayacağım...

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
 Ya bırakın bu işleri hepsi yalan dolan. Yok aracın emme sinden takıldı yok frene giden borudan hava alındı.  Hepsi para tuzağı en kıralıda öyle. Kral ım diyeni okadar idda ediyor ama üretici kabul etmiyor.. Yakıt tasarrufu sizin elinizde. Araba kullanmayı öğrenmek önemli başta. Prensip edinmek lazım aracın gaz yemesini hangi devirde vites değişitirlimesini bunları başta kullanıcı standartlaştırması lazım. Elin gavuru TUV zamanı geldimi ödü patlıyor bizde TUV zamanı geldimi yola devam gene..

En basiti enişte bir Ford scorpionla anlmanyadan geldi 16v 2000cc makina almanyadan full yüklü araçla hesap yaptık kaç litre yakmış ortalama diye 6 litre tüketmiş ortalama. TR Halamlarda var aynı motora sahip sierra 10litre tüketiyor araç. Neden almanyadaki fabrika standartlarında bakım onarım görüyor TR deki ise hangi ustanın ne yaptığı belli olmayan tamiratlarla..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"