sahibinden.com daki ialnında bu şekide yazıyor..
Volkswagen / Golf / 1.6 GTi / yurt dışından gelme golf 3 gtı sahibinden.com'daYurt dışından gelme golf 3 gtı
arkadaşlar aracım 150000 kn de orjınal almanya çıkışlı 2 ınci elı benım kuzenımden aldım o getırdı yurt dışından.arac patlıcan moru sedflı boya güneş ışığına göre 3 renk degışıyo.aracımın butun bakımlarını yaptırdım trıger kayışı bılyaları degıştı komple takımı 370 tl ye degıştı kendı keyfıme göre sadece ön farları engıl yaptım orjınal farlarıda bende duruyo balatalarını degıştırdım aküsü değişti yağ bakımına 8000 km var kısaca aracımdan bahsedıyım aracım performans olarak harıka durumda her aracın bı efsane kasası var bu bı gercek ben dıyorum kı golf gurubunda efsane golf 3 gtı.normal golf 3 le gtı yanyana getırdıgınız de fark açık ara ortada yenı model golf olan yakın arkadaslarım aracımı çok ıyı tanır sebebıde 10 boy farkla onları gerıde bırakmış olmam rolantıdekı çalışması sesı tarıfsız ben dıyorumkı bı sade
kahve söyle sadece sesı dınle sayfadan 1 haftada 1000 kısıyee yakın arkadaslar bakmış aryanlar mesaj yollayanlar oldu onlara tek tek tesekkurler fıyatta ındırım yapıcam elbet arayan arkadaslardan ya eksık nakıtı olduğunu kredı basvurusunda sorun olan arkadaslar oldu yada takas ısteyenler takasa gırmıcem bı aracım daha var ev aldığım için bankadan faizlı para cekmek yerıne aracımı satmayı düşündüm fıyat olarak14000 yazdım son fıyat 13500 dür alan arkadas emınım bana dua eder sonuçta gtı farkı kullanınca anlıcak ben 1 senede 5000 km yaptım otobus kaptanıyım açıkcası araca bınmeye fırsatım olmuyo şimdiden hepınıze tekrar tekrar tesekurler
Bu araba 11.000 tl tutarında.merak ettiğim şey arkadaşlar bu renk değiştiren boyası orjinal midir sizce.yoksa komple boya mıdır.? ne tavsiye edersiniz alınmaya değer mi? teşekkür ederim.