Gönderen Konu: fiyat düştü 5.500 82 model golf mk1 üstelik full toplanmış  (Okunma sayısı 20625 defa)

Çevrimdışı devrankayabaşı

• Profili Görüntüle
Aracım 1982 modeldir 1998 trafiğe çıkışlıdır çok meraklı olmam ve heves ettiğim için 04.06.2010 tarihinde tekirdağdan alınmıştır araç benden önce boya ve işlem görmemiştir içlerindeki kapılardak orjinal boya astarına kadar orjinaldir. bizzat kendim tam 4 ayımı geçirerek kaporta ve boya işlemlerini başında durarak yaptırdım aracın rengi metalik koyu fümedir kesinlikle siyah değildir. aracın motoru indirilip normal bakımı yapılmış tekrar boyadan sonra takılmıştır elektrik tesisatı komple yenilenmiş farlarından stoplarına kadar yenilenmiştir araçta orjinallik korunarak ufak çaplı değişiklik yapılmıştır sadece kendi zevkime göre ön ve arka tamponu iptal ettim istenildiği zaman takılabilir mevcutlar. aracın alt takımı komple elden geçmiş yenilenmiştir tık ses dahi yoktur komple abart egsoz takılmıs iç ve dış orjinal olarak  yapılmıştır abartıya kaçmadan aracın tabanı alttan komple ziftlenmiştir yani elimizden geldiği kadar güzel hale getirdik satma sebebim işimde kullanabilceğinm 2005 üstü bir araç almak model farketmez  aracımın içi komple kırmızı siyah 1.kalitelde deri ile kaplıdır .kapılar tavan taban koltuklar sıfırdan ve özel itina ile yapılmış. araç jb kodlu motor olup 1.5 benzinli 70hp gücünde 5 ileridir. yakıtı ekonomik denilebilecek düzeydedir.  araçtaki tüm orjinal etiketler dahil durmaktadır aracın  ayağında 14'' 185 ebatında cms marka jantlar bulunmaktadır. komple cam filmi yapılmıştır fiyata resimlerde olmayan şuan olan ufak aksesuarlarda mevcuttur sorularınız için mesaj atabilirsiniz araç 59 plaka dır fakat aydın ilinde ikamet etmekteyim aracın muayenesi vardır ve muayne problemi kesinlikle yoktur .resimlere bakınız ilgilenen arkadaşlara daha detaylı resim gönderilebilir.
Aracın toplanırken resimleri vs forumda yer almaktadır uzun süredir foruma giremediğimden şimdi ilanı burayada koyuyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-volkswagen-golf-sahibinden-modifiyeli-golf-mk1-32042838/detay
buda toplanırken açtığım konu
http://www.vwtr.net/forum/golf-i/bir-mk1-daha-hayata-donuyor-t16995.0.html
arkadaşlar aracım orjinaldir şuan istediğim fiyat sizde bilirsiniz maliyetinin gerçekten çok altındadır  ilgilenen arkadaşlara yardımcı olurum saygılar.

Uploaded with ImageShack.us

« Son Düzenleme: 20 Ocak 2011, 20:49:15 Gönderen: devrankayabaşı »

• Profili Görüntüle
Ynt: 6.000 tl ye toplanmış mk1 sıfır ayarında araç çok acill
« Yanıtla #1 : 30 Aralık 2010, 07:35:59 »
araç çok acil satılıktır arkadaşlar başka bir araba bulduğum için kaçırmadan satmak istiyorum piyasa fiyatının çok altındadır araç bilinen orjinal toplanmış bir araçtır orjinal tamponları vs de verilecektir saygılar ilgilenen arkadaşları bekliyorum   6.000 TL PEŞİN
« Son Düzenleme: 30 Aralık 2010, 07:38:20 Gönderen: devrankayabaşı »

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 30 Aralık 2010, 23:31:16 »
acill güncel arkadaşlar

Çevrimdışı halilom

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 30 Aralık 2010, 23:41:25 »
hayırlı satışlar ne diyelim. tamponlar takılı olursa daha çok rağbet göreceğinden eminim ;)

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 31 Aralık 2010, 00:23:12 »
sağolun tamponlar elimde zaten alan kişi böyle sıkılınca takabilir yeniden  :)

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 31 Aralık 2010, 23:47:09 »
güncel arkadaşlar

Çevrimdışı VolBull

• -35 KRL 53-
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 31 Aralık 2010, 23:53:59 »
Görülen o ki çok uğraşmışsın. İnşallah değerini bilecek birisine gider.  ::)

-35 KRL 53- -16 AV 332-
81 Scirocco Mk1 1.6 GL 87 Scirocco Mk2 1.8 GTi 92 BMW 318i

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 01 Ocak 2011, 01:18:26 »
sağol arkadaşım çok uğraştım forumdakiler az çok bilir ama yani gerçekten bu araçların piyasası ölmüş gibi bişey ya aracın zatenadam edilebilecek bir  hurda fiyatı bile 3.000 liraya anca bulunuyor biz okadar para harcamışız boyası kaportası motoru alttakımı yürüyeni döşemesi ıvırı zıvırı derken sıfır hale gelmiş nerdeyse sırf acil olduğu için 6.000 diyoruz onun bile yüzüne bakan olmuyor yani kalkıp 3.000e mi vericez bu arabayı gerçekten sinirlerim harap halde

Çevrimdışı VolBull

• -35 KRL 53-
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 01 Ocak 2011, 02:57:57 »
Bunlar kupon araba şefim, kolay satılmaz. Bunu bilen ölücülerde böyle ahlaksız tekliflerde bulunuyolar işte.

-35 KRL 53- -16 AV 332-
81 Scirocco Mk1 1.6 GL 87 Scirocco Mk2 1.8 GTi 92 BMW 318i

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 01 Ocak 2011, 03:53:54 »
adam kalkmış 88 model kartalına 7.000 lira yazmış birde bana takas teklif etmiş bide kafa kafaya ha para istemiyorum üste yazmış gelde şimdi ölürmüsün öldürürmüsün ya  :-\

Çevrimdışı Han

• Her Şey Golf Mk1 ve Dostluk İçin.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 01 Ocak 2011, 05:00:21 »
sana gene kartalla takas gelmiş ben 5 bin avro yazdığımda 5 bin vereyim dediler 8.5 bin yazdım sonra 6 ay sessiz kaldı sonra 5 bin yaptım aracımı toplatamayınca herkes sessiz kaldı sonrada 5bin yazdım şimdide akla hayale gelmeyecek tekliflerle geliyorlar mk1i ancak hastası alır bende zaten hastasıyım şubattan sonra isteyen de alamıyacak parasyla borusunu öttüremiyecek çünki fiyat hakketen 15 - 20 binin üstüne çıkacak bu halini gördükçe üzüldüğümden değerlensin çürümeden dediğimden fiyatı düştüm yoksa satılacak araç değil bu araçlar artık türlerinin son örnekleri antika olcak yakında valla :D
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://GolfMk1Ciyiz.Biz Her Şey Golf Mk1 İçin

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 01 Ocak 2011, 05:28:31 »
yani ölücüler çok piyasada adamın brinde opel astra vardı şu 2.0 motorlardan çok hoşuma gitti takas teklif etim ozman aracıma 9,000 lira yazmıştım :D adam dediki üste  8.bin ver gel al götür dedi adam arabaya 9 bin istiyordu yani benimkiyle aynıydı fiyat adamı arayıp buluşmak istedim eğer bi gelseydi onu arabayla bütünleştircektim yani resmen nevrim döndü adam öyle diyince bir başkasıylada konuşurken adam zaten gönülsüz dü ben adama anlatıyrum falan devamli araba şöyle toplandı böyle toplandı adam diyorki sonuçta 80 model para etmez bende dedimki antika 60 model arabalar var adam 60.bin dolar istiyor onlar ne yapsın adam bana laf yetiştiremedi  en sonunda kardeşim eskiye rahbet olsa bit pazarına nur yağardı dedi ben daha adama bişey diyemedim valla adam lafı koydu gitti ya :D

Çevrimdışı Han

• Her Şey Golf Mk1 ve Dostluk İçin.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 01 Ocak 2011, 16:53:07 »
Ama o lafıda çok severim bende sağlam laf etmiş amca :D
o kadar topladın biraz keyfini sür satcam diye üstüne düşersen zor o iş alıcısı kendilğinden bulur seni zaten ;)
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://GolfMk1Ciyiz.Biz Her Şey Golf Mk1 İçin

Çevrimdışı ThE_Unforgiven

• Tam Gaz Kumburgazzzz
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 01 Ocak 2011, 16:54:42 »
banada golf 3 gti ım için 99 tipoyla kafa kafaya takas teklifinde bulunmuşlardı. Takmıyacan gülüp geçicen ;)
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ