s.a arkadaşlar su soru bu kış canıma yetti bi kaçkez burda yaptırdım ettirdim dedim ama malesef sorunu çözmemişdik. hafta sonu ustama gitttim bu işi çözeçegiz arkadaş dedim ( daha önce başka bi usta bakmışdı) fotolarla anlatmaya çalışaçağım hatayı su sorunu olanlar mutlaka okusun ve çözüm burda. daha önce usta tavan döşemeleri söküp hava basdı tık diye ses geldi tamam açıldı dedi bizde güvendik. hafta sonu foto birde görünen su tahliyesinin çıkardığımızda içi parmak kalınlığında camur olduğu havayıda basınca borunun çıktığını anlatık boru çıktığı için 3 nolu gösterdiğim yerden su araçn ön kısmına ve kapı içine akıyormuş. çözüm bu kısmı söküp temziletin borunun uçunu mutlaka temizleyin ve iyi monte edin birde 2 nolu yerde gösterğim uç kısmın agzını kesip genişletin. ve sonra mutlaka su dökerek test edin.
2. ise arkada koltuk önü için yapılaçak işlemler. eski usta stopu sökdü bulamadı takamadı bagaj döşemesini sökem dedi aman ne yapıyon dedik sonra biri arabaın altına egildi su tahliye sini saça monte etti. bagajın sağ tarafında küçük bi yer var çıkıyor onu sökün orda su tahliye yeri var onu kontrol edin uçu açıkmı borusu takılımı diye arka dan su alma sorunuda bu şekilde.sakın bi yerlerini söktürmeyin şu anki ustam el işciliği ile hepsini çözdü. dün akşama kadar yağmur altında kaldı araba sabah kalktım gittim bakdım heycanla acaba diye. sorun çözülmüş. artık arabamı daha çok sefiyorum