kardesım,konustuk telefonda ama genede bı gecmıs olsn dıyım dedım,.
eyv barısım... gelecem bi ara ya izmire gezelim biraz
kalan eksikler :
ön amortisör takozları,
arka teker bilyeleri,
arka amortisörler,
tercihen yeni bir kaput altı elektrik tesisatı, neyin nerde olduğu belirsiz, yenilenmesi gerek sanırım
tercihen yeni bir devirli tako,
tercihen 87+ model aynaları,
sağ ön sis/uzun far camı veya farın kendisi,
sağ kapı alt kısımları ve etek kısmı boyanacak, aldığımda çok da derin olmasada yinede önemli sayılabilcek yara var sağ tarafta, etekte de macun atması. kaput üzerinde de sağ tarafta bi macun atması var kocaman, orası da elden geçecek.
arabada şimdiye kadar yapılanlar : motor komple, baskı balata, komple fren balatalar + borular, 15'' sac jant ve sıfır 185 55 15 lastik 4 adet, marş dinamosu değişti, akü alındı, kızdırmalar ve rölesi, egzantirik kayışı, termostat değişti.
yukarda yazdığım eksiklikler de giderildikten sonra nasipse istediğim hale getirip satışa suncam, zira sadece "baskı balata değişcek + lastik alıncak" diye arızalarını "bilerek" aldığım araba cok uzdu beni ve şu düğün sonrası halimde bi dünya borca girdim, onları kapatmam gerekiyor... ve sanırm artık vw sevdasına bi son vermem gerekiyor, zira memur maaşıyla vw ile oynamak zormuş, onu anladım. bekarken bi şekil gidiyodu da, ııh, evlenince tek maaşla zor...