siz hangi kıstaslara göre araç arıyorsunuz daha geniş yazarsanız bence daha çok fikir veren olacaktır, uzun süre kullamak kıstassa ikiside aynı kasa arabalar ikisinide uzun süre kullanırsınız, yakıt ekonomisiyse, nasıl kullanacağınıza bağlı sürüş karakteriniz hangi motora göreyse o motorda ekonomi yaparsınız,fabrika verileri standarttır ve reel kullanıma uymaz çünkü.1.6 TDİ ı Almanya da kiralık olarak kullandım, kasada sorun yok içi dışı gayet hoş ve sessiz içeri yol ve motor sesi alma düzeyi idare ederin üstünde, yol tutuş daha iyi olabilir, ama iyi , güç aktarımı bence çok iyi ve sınıfının üstünde; yüksek tork ve aktarımdaki başarı nedeniyle arabanın 90 bg ve dizel olduğuna şaşırabilirsiniz, özellikle 1 ve 2. vitesi dizel birarabaya göre ( sınfındaki multi jet ve tdci lere göre)etkileyici , şehir içi atik bir arabam olsun ekonomik olsun karması isteyenler için ideal bir araç,ben 5-6 gün kullandım, hoşuma gitti,almayıda düşündüm ama gittiğim bayilerin tutumu ve garip havaları yüzünden vaçgeçtim:)