Ikınızede cok alındım ınsan bı arar
Haa bu arada senden sonra arabanın altını vurdum.Yeni taktığım tampon altı varya haaa işte o artık yok !!!
Eralp neden başka şeylerdende bahsetmedin? Mesela başka bir şeyi söküpte bunu taktığımızdan falan osman duy sesimi kardeşim.Artık enfazla seni merak ediyom haberin ola Eralp anladın sen onu...
Afiyet olsun...Gerçi bira-patates olayı olmadı.Malum yeşil sermayenın olduğu yerde onlardan olmaz.
Beni mi? Niyekü
Öncelikle Faruk kardeşim,vallaha çok ani oldu,bi anda esti Tuna hadi diye arayınca sıyrılı verdik kaldırım sokakların arasından attık kendimizi Floryaya, yeşillik, kuşlar, ağaçlar, 6N'ler falan filan...
canın saolsun abı onemlı degıl carsamba gelirim aksilik olmazsa bende bugun arabayı jeep moduna cevırdım yayları çıkarttım
tampon altlığı maltlığı varsa sök gelirken bak sonra kırılır mırılır, üzülürsün. Kesin bende bişiy var.
Abi çok geçmiş olsun, bendemi bişiy var ya Emrede Silivride MK1 nin tampon altlığını çatlattı buluşma yerinden bizim yazlığa giderken
Tuna bence orjinal tampon altını tak o fiber sürekli başa belaküçük buluşma güzel olmuş
Çarşamba günü yine bi buluşma var ama saati belli değil şimdiden haber verelim...