Gönderen Konu: MK3 hakkında bazı sorular  (Okunma sayısı 122769 defa)

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Mk4
Ynt: MK3 hakkında bazı sorular
« Yanıtla #84 : 23 Şubat 2011, 15:32:57 »
Bende en kötü öyle yapayım dedim, matbaa ile uğraşmayalım renkli pdf yapayım isteyene mail atarız diye düşündüm ama kitapçığı arabada unuttum bugün yine  ;D :t Pes etmek yok. kitapçık herkesde oluncaya kadar çalışcazz  ;D :D

En sonunda Almanak tarzı bir çalışma bekliyoruz İzzet bey:)
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

Çevrimdışı gez_gin

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #85 : 28 Şubat 2011, 19:21:30 »
valla arkadaşlar ben ıno2 yi sıfırlayamadım bu arada kitapcık ne oldu

Çevrimdışı SpeedyTR

• WeLoveToRide!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #86 : 01 Mart 2011, 22:55:57 »
valla arkadaşlar ben ıno2 yi sıfırlayamadım bu arada kitapcık ne oldu

4. sayfada paylaştığımız kitapçıktaki işlemleri uyguladınmı müdür? kitapçığı tarıyorum ben, işler yoğun, yurtdışına gitmeden bitirmeye çalışıyorum..  :D

Çevrimdışı barut

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #87 : 01 Mart 2011, 23:52:14 »
aman izzet gitmeden hallediver o işi aman diyim :)

Çevrimdışı barut

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #88 : 17 Mart 2011, 18:01:12 »
arkadaşlar mk3 de emniyet kemer ikazı varmıdır ? gösterge panelinde simgesi varda yeni görüyorum  :saskin:

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #89 : 18 Mart 2011, 09:29:39 »
arkadaşlar mk3 de emniyet kemer ikazı varmıdır ? gösterge panelinde simgesi varda yeni görüyorum  :saskin:

Bende dün teybi değiştirirken fark ettim. yansıtıcıyı kaldırınca altında lambası yok ama elektirik tesisatı döşeli aynı zamanda balata bitti uyarısı işaretininde akibeti aynı.
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

Çevrimdışı barut

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #90 : 18 Mart 2011, 10:26:00 »
sağol Hasan  :tamamdir

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #91 : 18 Mart 2011, 10:52:51 »
DÜN ÖYLESİNE FOTOSUNU ÇEKMİŞTİM TAKONUN. ampül olan yerler ve olmayan yerler belli oluyor bazıların tesisatı var ancak lambaları yok

Çevrimdışı SpeedyTR

• WeLoveToRide!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #92 : 18 Mart 2011, 11:36:56 »
LED sanırım onlar. Aynılarından bulup denemek lazım, düzgün çalışıp çalışmadığına dair. Sürekli yanarsa asap bozar  :) :D

Çevrimdışı Halil_50

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #93 : 19 Mart 2011, 10:17:16 »
saati ayarlama düğmesinin yanındaki lamba benzin ikaz lambası olması lazım
lambaların üstündeki kağıdı ışığa tut hangi lambalar olduğunu görürsün.Arkadaşımın E30unda bazı ampuller yoktu lambanın olduğu kağıdı ışığa tuttuk abs yazısı falan çıktı.Ama arabada abs yok :D

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #94 : 19 Mart 2011, 12:02:09 »
saati ayarlama düğmesinin yanındaki lamba benzin ikaz lambası olması lazım
lambaların üstündeki kağıdı ışığa tut hangi lambalar olduğunu görürsün.Arkadaşımın E30unda bazı ampuller yoktu lambanın olduğu kağıdı ışığa tuttuk abs yazısı falan çıktı.Ama arabada abs yok :D

Bezin ikaz lambasının tesisatı çekilmemiş.. Kağıda bakınca bizde de tesisatı olupta lambası olmayan Fren balatası bitti uyarı ile emliyet kemeri uyarısı lambaları yok.

Çevrimdışı barut

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #95 : 19 Mart 2011, 12:21:23 »
hasan şu paneli nasıl söktün kısaca anlatırmısın ?

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #96 : 19 Mart 2011, 12:33:19 »
hasan şu paneli nasıl söktün kısaca anlatırmısın ?

Tayfun abi önce bir yıldız tornavida lazım. ondan sonra direksiyonun sol tarafında ABS ve AIRBAG ışıklarının yandığı ufak paneli sökerek işe başlıyorsun onlar zaten tırnaklı ; yumuşak birşey veya tırnağınla kastırınca çıkıyorlar sonra havalandırma ızgaralarını dikkatlice çekerek çıkartıyorsun onlar biraz nazik hemen biryerleri çatırdayabiliyor.Izgaralar çıkınca karşına vidalar çıkıyor hepsini söküyorsun sonra teybin iki tarafındaki kapakları ABS paneli gibi tırnağınla kastırıp çıkarttıktan sonra yine oralarda da vidalar var  onları söküyorsun soldaki Lamba anahtarınıda tırnaklarından kurtarıp çıkarttıktan sonra paneli kendine çekince geliyor Unutmadan direksiyon ayarını en alt konuma getirmelisin yoksa çıkartamazsın paneli. Hız göstergesi ise paneli komple çıkartıktan sonra üstten iki adet yıldız vida var onları söküyorsun onuda kendine çekince geliyor arkasında sadece söket var onunda mandalını sıkarak çıkartıyorsun. İşte bu kadar:) Kısaca yani:)) Lego gibi bizim arabalr neresini çeksen geliyor işte:)

Çevrimdışı kunefiterol

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #97 : 25 Mart 2011, 23:21:23 »
4. sayfada paylaştığımız kitapçıktaki işlemleri uyguladınmı müdür? kitapçığı tarıyorum ben, işler yoğun, yurtdışına gitmeden bitirmeye çalışıyorum..  :D

Arkadaşlar herkese selamlar,

Ben Kayseri'den Nuri, forumu 10 gündür takip ediyorum, neredeyse bütün konuları okudum. 1 hafta önce 1994 Civic imi 1997 MK3 ile takas ettim. Yakında aracımın resimlerini paylaşacağım sizlerle, ilk sorum  bu kitapçık meselesi ne oldu acaba? Paylaşıldı mı herhangi bir başlık altında?

Kayseri'den Bir MK3...