Gönderen Konu: MK3 hakkında bazı sorular  (Okunma sayısı 122817 defa)

Çevrimdışı cengizhan_mk3

• Wir lieben Das Auto..
    • Profili Görüntüle
Ynt: MK3 hakkında bazı sorular
« Yanıtla #126 : 06 Mayıs 2011, 14:37:04 »
 ;) :tamamdir

Çevrimdışı cavanozz

• Can
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: MK III Sportline, MK I GTI, MK IV Pasific, Passat SW 1.4 TSI Comfortline, Sharan 1.9 TDI Highline
« Yanıtla #127 : 06 Mayıs 2011, 15:03:12 »
bende de kaput izolasyonu yok.. hemen hemen hiç bir araçta yok kıymetini bilin..  ;)
yeni yine yeniden..!! 8)

Çevrimdışı 5ani5 mk2

• 5anı5 MK'II GTI
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #128 : 06 Mayıs 2011, 16:03:09 »
Bilalim sağolasın, güzel bi çalışma olmuş  :D ;) :tamamdir buji soketlerini kapatmama gerek yokmu? bir de şanzumana inerken orada birden fazla kablonun girdiği yuvarlak bir soket var, onu da koruma altına alalımmı?? :) serviste yıkanacak zaten motor, şuanda haber bekliyorlar. yıkama bittikten sonra hava tutulup temizlenecek, sonra da WD-40 uygulanacak. umarım güzel olur :)

ABİİİİİİ sakınnn kaput izetasyon halısını yıkatmaa parçalanır gider:) wd40 da sıkmasınlarr 1 hafta parlak gübü durur fakatt daha sonra tozu topragı üstüne yapıştırır leş gibi olurr yinee yıkat kurut o kadar:) buji girişlerini kapamana gerek yok su geçirmez fakar su alırsa hava ile temizlesinler:)
Exclusive Garage

Çevrimdışı cengizhan_mk3

• Wir lieben Das Auto..
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #129 : 06 Mayıs 2011, 17:07:24 »
kaput izolasyonunu bilmemde ben sürekli wd 40 kullanıyrum motora çünki 2 buçuk 3 saat arabanın iğne deliğine kadar temizlediğim için motorun o sönüklüğü içime sinmiyor. hem parçaları yağlamış hemde plastik aksamlara parlaklık vermiş oluyorum. Sonuçta asfaltta bindiğimiz içinde öyle çamur kıvamı bir toz toplamıyor. haftada 1 detaylı temizlik yaparım araca ve motoruda kesin o gün wd 40 larım .. Ben memnunum.  :tamamdir

Çevrimdışı 5ani5 mk2

• 5anı5 MK'II GTI
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #130 : 06 Mayıs 2011, 21:30:23 »
kaput izolasyonunu bilmemde ben sürekli wd 40 kullanıyrum motora çünki 2 buçuk 3 saat arabanın iğne deliğine kadar temizlediğim için motorun o sönüklüğü içime sinmiyor. hem parçaları yağlamış hemde plastik aksamlara parlaklık vermiş oluyorum. Sonuçta asfaltta bindiğimiz içinde öyle çamur kıvamı bir toz toplamıyor. haftada 1 detaylı temizlik yaparım araca ve motoruda kesin o gün wd 40 larım .. Ben memnunum.  :tamamdir

her hafta temizlegin için sorun olmuyo 1.2 ay teizleme bak nasıl oluyoo:) ben parlak yaglı gibi olmasını sevmiyorum temiz ve mat olucak:)
Exclusive Garage

Çevrimdışı cengizhan_mk3

• Wir lieben Das Auto..
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #131 : 06 Mayıs 2011, 21:36:03 »
her hafta temizlegin için sorun olmuyo 1.2 ay teizleme bak nasıl oluyoo:) ben parlak yaglı gibi olmasını sevmiyorum temiz ve mat olucak:)
Emek vermeyecek olsak mk 3 e binmezdik  ;) bana tabiri caizse gıcır gıcır ışıl ışıl olcak  :tamamdir

Çevrimdışı 5ani5 mk2

• 5anı5 MK'II GTI
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #132 : 06 Mayıs 2011, 22:03:47 »
bu konuda haklısın abii:) bende her fırsatta inceler siler dinlerim motorumu:)

bunuda bugun çekmiştimm konuya etiket olsun:)
« Son Düzenleme: 06 Mayıs 2011, 23:56:08 Gönderen: 5ani5 mk2 »
Exclusive Garage

Çevrimdışı SpeedyTR

• WeLoveToRide!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #133 : 07 Mayıs 2011, 11:53:29 »
 :tamamdir ikinizinde araçları bakımlı maşallah.. :) Cengiz senin Golf'ü gördüğüm için biliyorum, Bilal'imin aracı da resimlerden ;) Dün araç komple boya korumaya girdi çıktı, üstüne yağmur indi yaa.. olurmu böyle bişey..  :( içeriye de parlatıcı sürmüşler, cam buğudan kurtulmadı.. birazdan microfiber bezle sileceğim camları, hava muhalefet yapmazsa yarın bi sünger yıkama yapayım ufaklığa, masaj eşliğinde  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Bu arada jantları ve emme manifoldu polish yapamazmıyız ya  >:D alüminyum nasıl olsa, parlatırsak süper görünür. dimi Bilal ? ;) :tamamdir

Çevrimdışı cengizhan_mk3

• Wir lieben Das Auto..
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #134 : 07 Mayıs 2011, 14:32:44 »
aynen kuzen ya  perşembe günlük güneşlikti 2 saat araba yıkadım .. akşama fırtınalar koptu arkadaş yok böyle bişey  bir gün temiz binemiyorum ya ... Sabır artık.  bu pazar yine 2 saatimi alacak benim machine gel beraber yapalım.. :)

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Mk4
« Yanıtla #135 : 07 Mayıs 2011, 14:34:25 »
Valla yağmur duasına çıkmak isteyen bana gelsin bir kere arabamı yıkamam yeterli yağmur yağması için:))
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

Çevrimdışı SpeedyTR

• WeLoveToRide!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #136 : 08 Mayıs 2011, 18:07:17 »
Bize de gelebilirler :D Perşembe komple iç-dış-motor yıkama ve koruma yapıldı, çıkar çıkmaz doluyla karışık yağmur :D bugün yine yıkadım, temizledim, parlattım.. yanıyoo kırmızı kırmızı :) Bakalım hava ne zaman kapayacak :D Cengizim, valideleri koçtaşa bırakınca arada kaçıp yıkadım arabayı, o yüzden senin o tarafa gelemedim.. kusura bakma

Çevrimdışı barut

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #137 : 08 Mayıs 2011, 18:48:52 »
Arkadaşlar cam suyu eksilince bir uyarı sesi veriyormu bizim arabalar ?

Çevrimdışı SpeedyTR

• WeLoveToRide!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #138 : 08 Mayıs 2011, 19:18:33 »
bende vermiyor :) parklar açıkken kapıyı açarsam ses veriyordu, artık onu da vermiyo  :D

Çevrimdışı barut

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #139 : 08 Mayıs 2011, 19:36:40 »
bugün enteresan bir uyarı sesi vardı 4-5 saniye arayla geliyordu bir abime danıştım "cam suyun eksilmiş onu doldur kesilir" dedi. Baktım gerçektende su eksilmiş tamamladım sesde kesildi :)