Gönderen Konu: MK3 hakkında bazı sorular  (Okunma sayısı 122758 defa)

Çevrimdışı servet_volt

• Profili Görüntüle
Ynt: MK3 hakkında bazı sorular
« Yanıtla #196 : 19 Haziran 2011, 14:34:20 »
hangı cıkmacılarda bızım arabaların parcaları var ?
Beş para etmeyen insanların, milyonluk tavırlarına hastayım.

Çevrimdışı barut

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #197 : 19 Haziran 2011, 15:40:12 »
3. sanayide japon oto

metronun stadyum durağının sağ tarafında köprü altındaki çıkmacılarda

birde kahramanlarda alman otoda

Çevrimdışı servet_volt

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #198 : 19 Haziran 2011, 15:52:10 »
japon otoyu bılıyorum

metronun ordakı cıkmacıyıda bılıyom

teşekkürler..
Beş para etmeyen insanların, milyonluk tavırlarına hastayım.

Çevrimdışı barut

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #199 : 13 Temmuz 2011, 00:01:12 »
bu bagajın içinde sağda olan kapı motorunun sesi neden kesilmiyor ? :D yeni motor alsamda bu zırlamayı yapacakmı ?

not: bu motorun sesi kesilmeden devam ediyorsa soketi çıkarın kapağı açın motorla hava borusu arasında bir T bağlantı borusu var o çıkmıştır takın düzelir, düzelmese 5-6cmlik serum  iş görür :)

bide bugün öğrendim kapılar kilitlenince benzin kapağıda kilitleniyormuş bi yaşıma daha girdim  :D

Çevrimdışı cavanozz

• Can
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: MK III Sportline, MK I GTI, MK IV Pasific, Passat SW 1.4 TSI Comfortline, Sharan 1.9 TDI Highline
« Yanıtla #200 : 13 Temmuz 2011, 00:16:26 »
bu bagajın içinde sağda olan kapı motorunun sesi neden kesilmiyor ? :D yeni motor alsamda bu zırlamayı yapacakmı ?

not: bu motorun sesi kesilmeden devam ediyorsa soketi çıkarın kapağı açın motorla hava borusu arasında bir T bağlantı borusu var o çıkmıştır takın düzelir, düzelmese 5-6cmlik serum  iş görür :)

bide bugün öğrendim kapılar kilitlenince benzin kapağıda kilitleniyormuş bi yaşıma daha girdim  :D

motor sesinin kesilmemesi kapıların menteşelerinin orada bulunan kalın plastik borulardan biri yerinden çıkmış yada delinmiş olabilir kontrol etmek lazım...   ::)
yeni yine yeniden..!! 8)

Çevrimdışı barut

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #201 : 13 Temmuz 2011, 00:28:56 »
can 4 yada 5 sn lik bir ses geliyor onu kesemedim bir türlü

Çevrimdışı iko

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #202 : 13 Temmuz 2011, 08:29:11 »
can 4 yada 5 sn lik bir ses geliyor onu kesemedim bir türlü

merkezi kilit pompasında kaçak var demektir abi yeni alırsan ses gelmez bendede aynı sorun wardı şimdi şak diye kilitliyor

Çevrimdışı Onamdar

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #203 : 13 Temmuz 2011, 09:12:38 »
tam nerede bu dalga benimde bagajdan biyerden sürekli bir ses geliyo haftasonu sökücem komple
Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması

Çevrimdışı iko

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #204 : 13 Temmuz 2011, 09:43:04 »
hocam kendin uğrasma hiç git bi elektrikçide ilaçla temizliyorlar ama geçici bir çözüm haberin olsun ne kadar ötelesende o parça en sonunda değişiyor  :)  sağ stopun içinde aç bagajı sağ stobun arkasında panzotu kaldır hemen altında siyah kutu gibi duruyor üzerinde soketler vardır dikkat et =))

Çevrimdışı SpeedyTR

• WeLoveToRide!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #205 : 13 Temmuz 2011, 12:10:41 »
Arkadaşlar Selam..
1997 Golf 3 Mk3 GTi 2.0lt 16v (ABF / 1H1) aracımın ön fren disklerini değiştireceğim balatalarla birlikte. Şuan üstünde Hava kanallı var ve mümkün olursa hava kanallı + delikli bir modelle değiştirmek istiyorum, yoksa yine orji takılacağız, tavsiyesi olan varmı? bir de çapı tam ölçemedim diski sökemediğim için, 279 mm gibi bir boyu var kanımca, bilen ölçen varmı aranızda yada ölçebilecek olan? Forumda Porsche kaliperler filan buldum ama güncel değildi  :(

Çevrimdışı Onamdar

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #206 : 13 Temmuz 2011, 12:20:21 »
Arkadaşlar Selam..
1997 Golf 3 Mk3 GTi 2.0lt 16v (ABF / 1H1) aracımın ön fren disklerini değiştireceğim balatalarla birlikte. Şuan üstünde Hava kanallı var ve mümkün olursa hava kanallı + delikli bir modelle değiştirmek istiyorum, yoksa yine orji takılacağız, tavsiyesi olan varmı? bir de çapı tam ölçemedim diski sökemediğim için, 279 mm gibi bir boyu var kanımca, bilen ölçen varmı aranızda yada ölçebilecek olan? Forumda Porsche kaliperler filan buldum ama güncel değildi  :(

OtoSuperMarket.com : Oto Yedek Parça | Oto Aksesuar | Oto Modifiye | Oto Tuning | Jant Lastik buradan bir bak istersen dostum ben arayıp sormuştum benim araç için disk vardı ama baya geçti üzerinden
Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması

Çevrimdışı cengizhan_mk3

• Wir lieben Das Auto..
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #207 : 13 Temmuz 2011, 13:00:34 »
Arkadaşlar Selam..
  Biricik kankim ben bügün sanayiye gidecem bizim Parçacıya bir uğrayayım elinde varsa , Ölçtürürüm  :t

Çevrimdışı SpeedyTR

• WeLoveToRide!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #208 : 13 Temmuz 2011, 15:07:56 »
OtoSuperMarket.com : Oto Yedek Parça | Oto Aksesuar | Oto Modifiye | Oto Tuning | Jant Lastik buradan bir bak istersen dostum ben arayıp sormuştum benim araç için disk vardı ama baya geçti üzerinden
Kardeşim sağolasın, o siteye baktım ama fren balatası diyor, komple set resmi koymuş, pek güvenemedim.  :(

Biricik kankim ben bügün sanayiye gidecem bizim Parçacıya bir uğrayayım elinde varsa , Ölçtürürüm  :t

kankisan, bi ölçtürde bakalım neymiş çapı ya.. :)

Çevrimdışı barut

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #209 : 16 Ağustos 2011, 19:11:38 »
bu far açık uyarısını veren ses nerden geliyor arkadaşlar ?