arkadaşlar, elektrikli cam kablo sarmış ise bu işin işçiliği nekadar olmalıdır? yaptıran başına gelen varmı ?
kablo sarma ?
Halat koptu ve makaraya sardı dimi? klasik golf3 hastalığı. malzeme ve işçilik dahil 50 liraya yaptırmıştım ben BOLU'da.. Oto camcılar hallediyor.
ben almayadan sag sol meekanizma aldım yedek olrak suan sorunum yok ama olursa inş. uyar uymassa yandk
Sorun tamamen cam beyninden kaynaklanıyor. Eğer beyinde problem varsa halat sarıyor, halat kopartıyor veya makara sıyırıyor.. Mk3'ün cam motoru çok güçlü ve beyin buna dur demezse ne olur??
yalan olurr birde halat sarması makara dolanması gibi şeyler cam açık veya yarım iken kapının açılıp kapanması ile yerinden oynıyabliyo yada cam açıkken çukura bile girseniz tel yerinden oyanatıp makaryı bozabliyor bu benim başıma gelen allahdan işden anlıyoruz hemen döşemeyi söktüüm sorunu buldumm camı kapatttım makarayı biraz bozdum ama dükkandaa söktüm komple hallettim 6 aydır sorunsuz çalışıyo ama dikkat etmeye çalışıyorum cam yarım gezmiyorum çok açıp kapamıyorum :=)
Dediklerin doğru.. Ama işin sırrı şu; hani biz cam düğmesine belli bir süre bası tuttuğumuzda cam kendiliğinde kalkmaya veya inmeye başlıyor ya, işte tam burada cam tam kapandığında veya tam açıldığında beynin devreye girerek motoru devreden çıkarması gerekiyor.. Beyinde problem olduğunda motor çalışmaya bir süre daha devam ediyor ve malum son. Ya cam beynini otomatik olmayan bir beyin ile değiştiricez, ya da cam açıp kaparken tam kapatmadan önce tekrar düğmeye müdahale ederek camı kendimiz kapatıcaz.. Acı ama gerçek. Malsef böyle bir kronik sonumuz var.
mantııılllıı amaa confor kapamadan vaz geçemem abi ben bugun 2010 honladalrda bile hala confor kapama yok:) farkmımız olsun varsın halatımız kopsun:) hahaha:)
Bizim arabalarda da v-tec yok varsın yatar sarsın muhahahahaaa