Gönderen Konu: MK3 hakkında bazı sorular  (Okunma sayısı 122711 defa)

Çevrimdışı barut

• Profili Görüntüle
Ynt: MK3 hakkında bazı sorular
« Yanıtla #364 : 18 Ocak 2012, 13:50:17 »
kablo sarma ?

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Mk4
« Yanıtla #365 : 18 Ocak 2012, 14:20:17 »
arkadaşlar, elektrikli cam kablo sarmış ise bu işin işçiliği nekadar olmalıdır? yaptıran başına gelen varmı ?  ::)

Halat koptu ve makaraya sardı dimi? klasik golf3 hastalığı. malzeme ve   işçilik dahil 50 liraya yaptırmıştım ben BOLU'da.. Oto camcılar hallediyor.
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

Çevrimdışı cavanozz

• Can
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: MK III Sportline, MK I GTI, MK IV Pasific, Passat SW 1.4 TSI Comfortline, Sharan 1.9 TDI Highline
« Yanıtla #366 : 18 Ocak 2012, 20:08:40 »
kablo sarma ?

tayfun senin aracın camı nasıl yukarı çıkıyor  ;)    cam mekanizmasını tutan tel kablolar dolanmış karışmış, sabahın ayazında mal gibi kaldım,  dondum aracın içinde, yürüsem daha az üşürdüm  :D  neyse camın arasına 60 tl sıkışmış
yeni yine yeniden..!! 8)

Çevrimdışı 5ani5 mk2

• 5anı5 MK'II GTI
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #367 : 18 Ocak 2012, 20:21:40 »
Halat koptu ve makaraya sardı dimi? klasik golf3 hastalığı. malzeme ve   işçilik dahil 50 liraya yaptırmıştım ben BOLU'da.. Oto camcılar hallediyor.

ben almayadan sag sol meekanizma aldım yedek olrak suan sorunum yok ama olursa inş. uyar uymassa yandk :)
Exclusive Garage

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #368 : 18 Ocak 2012, 22:38:03 »
ben almayadan sag sol meekanizma aldım yedek olrak suan sorunum yok ama olursa inş. uyar uymassa yandk :)

Sorun tamamen cam beyninden kaynaklanıyor. Eğer beyinde problem varsa halat sarıyor, halat kopartıyor veya makara sıyırıyor.. Mk3'ün cam motoru çok güçlü ve beyin buna dur demezse ne olur??  :-X
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

Çevrimdışı 5ani5 mk2

• 5anı5 MK'II GTI
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #369 : 18 Ocak 2012, 22:48:07 »
Sorun tamamen cam beyninden kaynaklanıyor. Eğer beyinde problem varsa halat sarıyor, halat kopartıyor veya makara sıyırıyor.. Mk3'ün cam motoru çok güçlü ve beyin buna dur demezse ne olur??  :-X
yalan olurr :) birde halat sarması makara dolanması gibi şeyler cam açık veya yarım iken kapının açılıp kapanması ile yerinden oynıyabliyo yada cam açıkken çukura bile girseniz tel yerinden oyanatıp makaryı bozabliyor :) bu benim başıma gelen allahdan işden anlıyoruz hemen döşemeyi söktüüm sorunu buldumm camı kapatttım makarayı biraz bozdum ama dükkandaa söktüm komple hallettim 6 aydır sorunsuz çalışıyo ama dikkat etmeye çalışıyorum :) cam yarım gezmiyorum çok açıp kapamıyorum :=)
Exclusive Garage

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #370 : 18 Ocak 2012, 22:55:38 »
yalan olurr :) birde halat sarması makara dolanması gibi şeyler cam açık veya yarım iken kapının açılıp kapanması ile yerinden oynıyabliyo yada cam açıkken çukura bile girseniz tel yerinden oyanatıp makaryı bozabliyor :) bu benim başıma gelen allahdan işden anlıyoruz hemen döşemeyi söktüüm sorunu buldumm camı kapatttım makarayı biraz bozdum ama dükkandaa söktüm komple hallettim 6 aydır sorunsuz çalışıyo ama dikkat etmeye çalışıyorum :) cam yarım gezmiyorum çok açıp kapamıyorum :=)

Dediklerin doğru.. Ama işin sırrı şu; hani biz cam düğmesine belli bir süre bası tuttuğumuzda cam kendiliğinde kalkmaya veya inmeye başlıyor ya, işte tam burada cam tam kapandığında veya tam açıldığında beynin devreye girerek motoru devreden çıkarması gerekiyor.. Beyinde problem olduğunda motor çalışmaya bir süre daha devam ediyor ve malum son. Ya cam beynini otomatik olmayan bir beyin ile değiştiricez, ya da cam açıp kaparken tam kapatmadan önce tekrar düğmeye müdahale ederek camı kendimiz kapatıcaz.. Acı ama gerçek. Malsef böyle bir kronik sonumuz var.

Çevrimdışı 5ani5 mk2

• 5anı5 MK'II GTI
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #371 : 18 Ocak 2012, 22:58:58 »
Dediklerin doğru.. Ama işin sırrı şu; hani biz cam düğmesine belli bir süre bası tuttuğumuzda cam kendiliğinde kalkmaya veya inmeye başlıyor ya, işte tam burada cam tam kapandığında veya tam açıldığında beynin devreye girerek motoru devreden çıkarması gerekiyor.. Beyinde problem olduğunda motor çalışmaya bir süre daha devam ediyor ve malum son. Ya cam beynini otomatik olmayan bir beyin ile değiştiricez, ya da cam açıp kaparken tam kapatmadan önce tekrar düğmeye müdahale ederek camı kendimiz kapatıcaz.. Acı ama gerçek. Malsef böyle bir kronik sonumuz var.
mantııılllıı amaa confor kapamadan vaz geçemem abi ben :) bugun 2010 honladalrda bile hala confor kapama yok:) farkmımız olsun varsın halatımız kopsun:) hahaha:)
Exclusive Garage

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #372 : 18 Ocak 2012, 23:05:55 »
mantııılllıı amaa confor kapamadan vaz geçemem abi ben :) bugun 2010 honladalrda bile hala confor kapama yok:) farkmımız olsun varsın halatımız kopsun:) hahaha:)

Bizim arabalarda da v-tec yok varsın yatar sarsın muhahahahaaa  >:D

Çevrimdışı 5ani5 mk2

• 5anı5 MK'II GTI
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #373 : 18 Ocak 2012, 23:07:26 »
Bizim arabalarda da v-tec yok varsın yatar sarsın muhahahahaaa  >:D
budaa güzeldii abii :) vtec  ssesi başkaa :)
Exclusive Garage

Çevrimdışı barut

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #374 : 30 Ocak 2012, 17:31:24 »
iç aydınlatma anahtar takılı iken adam gibi çalışıyor ama merkezi kilit kumandasından kapıları kilitleyince sönmüyor  :bekleriz: Kapının kapandığını merkezi kilit anlamıyor herhalde.

Geçen gün deliler gibi gök gürlerken, mahallede alarmı ötmeyen tek araç benimkiydi :(

Çevrimdışı GTİ MEHMET

• ateş barut YANYANA (gtiMK3 tdi intercool MK2'İM)
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: golf mk2
« Yanıtla #375 : 31 Ocak 2012, 19:20:27 »
hahahaha:) katılıyorum topraam

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #377 : 08 Şubat 2012, 11:09:36 »
3 tırnak olan abi.