Arkadaşlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. İnşallah Allah daha iyilerini size nasip eder. Nizam araç Lacivert,aslına bakarsan benim 19-20'li yaşlarımdan beri beğendiğim bir araçtı ama benim istediğim renk şimdiye kadar hep füme-gri veya beyazdı. Kısmet laciverteymiş olsun bu da güzel duruyor
Hasan gerçekten aradığım arabaların çok dışında bir araba oldu. VW grubunda istediğim araçlara çok uçuk rakamlar teleffuz ettiler,Bora baktım iyisi 21'den aşağı düşmedi Honda'lara baktım 4 tane Civic gezdim bir tane kazasızı yoktu Mercedes'e denk gelince araçta hoşumuza gitti Bora alacağıma bunu alırım dedim. Gerçekten çok farklı bir araba,ilk aldığımda ısınamadım,mk2 GTI beni mutlu ederdi ama bu etmedi dedim arkadaşlara sonra bütün gün kullandıktan sonra arabaya alışmaya başladım ve beni kendine çekmeye başladı. insan uzun yola çıkmak istiyor hiç inmek istemiyor üzerinden Allah'tan LPG var
eksikleri var illaki 15 yaşında araba onlarıda yaptırınca daha keyifli bir hale gelecek inşallah