Gönderen Konu: Bende karbon kapladım  (Okunma sayısı 3901 defa)

Çevrimdışı yakupcse

• Profili Görüntüle
Bende karbon kapladım
« : 16 Ekim 2011, 01:48:21 »
Merhabalar;

Formada birkaç kez karşılaştığım karbon uygulamalarından sonra bende yapmaya karar verdim.Kapı kolları ve konsol çok cizik gözüküyor ve üzerindeki tabaka yapış yapış olmaya başlamıştı.Tüm parçaları söktüm ve güzelce temizledikten sonra hepsini karbonla kapladım.Toplamda 1.5m x 50cm karbon işimi gördü ve arttı.Parçaları çıkartırken çok dikkatli olmak gerekiyor ben birkaç yerde tırnakları kırdım  :(

Acemice yaptığım çalışmamı sizlerle paylaşmak istedim ...

Çevrimdışı white quattro

• S-Line white quattro
    • Profili Görüntüle
Ynt: Bende karbon kapladım
« Yanıtla #1 : 16 Ekim 2011, 12:30:39 »
ellerinize sağlık
güzel çalışma olmuş  :tamamdir
quattro

Çevrimdışı deli_kan57

• golf müpdelası :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 16 Ekim 2011, 15:28:14 »
eline sağlık kardeşim. güzel olmuş.  :)

Çevrimdışı ÜRENCİK

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 16 Ekim 2011, 22:57:24 »
elinize sağlık güzel olmuş...
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

Çevrimdışı white quattro

• S-Line white quattro
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 16 Ekim 2011, 23:16:01 »
elinize sağlık güzel olmuş...

serkan abi senin aracıda kaplayalım ne dersin???  ::)
quattro

Çevrimdışı ÜRENCİK

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 16 Ekim 2011, 23:19:16 »
sen dedikten sonra neden olmasın..cumartesi aksesuarcılara baktım aynı mala fazla para vermek istemediğimden almadım..nette bakmıştım..
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

Çevrimdışı Sesizlik

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 20 Ekim 2011, 16:49:58 »
Öncelikle emeğine sağlık.Güzel olmuş.

Yanlız merak ettim.Bu karbon dediğin malzeme gerçekten karbonmu.Malzeme karbona yakın gibi geldi.Merakımdan soruyorum.
Ayrıca dedin ölçüleri ne kadara mal ettin.Kullanmış olduğun malzemenin arka yapışkasız bölümünde ne yazıyordu.Malzemenin yapısını tarif edermisin.Çünkü orjinal karbon malzemenin yapısı biraz sipesifiktir.???

Çevrimdışı yakupcse

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 21 Ekim 2011, 00:15:45 »
Arkadaşlar teşekkür ederim.

Sesizlik arkadaşım ben aslında karbonu hiç araştırmadan reklamcı firmanın birinden aldım.Senin ödediğin fiyata bakacak olursak sanırım benim aldığım karbon orjinal değil :) ben m2 si için 45 TL vermiştim.Ben 1 m2 den az aldım onada 33 TL ödedim.Karbonun arka kısmında da hiçbir şey yazmıyor.Neyse kapladık bi kere çıkarsa bakarız çaresine... :)

Çevrimdışı ReDDeviL

• Aℓтαη Dємιякαуα
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 21 Ekim 2011, 00:18:29 »
Folyoda kaliteli olan en iyi marka benim bildiğim 3M dir ben orjinalini 122x20 CM  ine 27 lira falan vermiştim. Sıradan reklamcılarda 3m oldugunu sanmıyorum , Genelde iyi oto kaplamacıları 3m kullanmakta
ADK

Çevrimdışı Sesizlik

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 21 Ekim 2011, 09:35:02 »
Arkadaşlar teşekkür ederim.

Sesizlik arkadaşım ben aslında karbonu hiç araştırmadan reklamcı firmanın birinden aldım.Senin ödediğin fiyata bakacak olursak sanırım benim aldığım karbon orjinal değil :) ben m2 si için 45 TL vermiştim.Ben 1 m2 den az aldım onada 33 TL ödedim.Karbonun arka kısmında da hiçbir şey yazmıyor.Neyse kapladık bi kere çıkarsa bakarız çaresine... :)

Senin gibi bende bu kaplama işlemini yaptığım için ne kadar kolay nekadar zor çok iyi biliyorum.O sebepten yapmış olduğun emek için sonsuz saygım var.
Geçen bi arkadaşım geldi.Cep telefonunu kaplayacakmış.Malzemeyide almış gelmiş.Tabi malzeme orjinal 3m değil.Bi güzelcede yüksek rakamlardan malzemeyi satmışlar.Hemen geri iade ettik.Ederken de ayrı bi yaygara kopardı uyanık satıcılar.Neyseki hallettik.Amacım kimsenin madur olmasını istememek.Çünkü  bazı uyanıklar bizim bu modifiye ve araçlarımıza olan sevgimizi su istimal edip bizleri enayi yerine koymaya çalışıyorlar.Sinir oluyorum.Bende yakın çevrem arkadaşlarım forum vs elimden geldiğince modifiye ve diğer konularda yaşadıklarımı paylaşıp kişileri bilgilendirmek istiyorum. Araştırma yaptığım konular hakkında bilgi vermeye çalışıyorum.

Emeğine sonsuz saygı.Tekrar ellerine sağlık kardeşim.