Almancamı yazayım ? Biz üretimi yok mu dedik tr ye gelen araç modeli 3-4 tanedir doğuş sağolsun. sen yazmadanda biz 33 modeli olduğunu biliyoruz zaten merak etme internet vs. bi tek senin elinin altında değil Sen tr deki araçlardan haber ver bana. Onları listelermisin doğuşla görüş 93-97 arası gelen golf 3leri listele bana ok.
ben dogu$la goru$mem sen goru$mekte ozgursun, sen listele bana. o yok bu yok diyen sensin bunu baz alarak listeledim ben. dogu$ getirir getirmez beni ilgilendirmez. pazara sunulmu$ bi $ahsin arabasi icinde onda o olmaz varsa cakmadir diyen ben degilim sensinde demiyorum belki olabilirsinde ama olay $uki onda olmasi normal degil vb sozler ediliyor sitede.yine diyorum sen dogu$a soyle
sportline araci begendim ama $u eksik, onlari monte et naparsan yap onu alicam dersin arkadasim.paradan haber ver. oda derki sana higline confortline var onu verelim ozaman onun fiyatida budur hatta HPsi $udur vs seklinde. bizde TRden arac aldik alan arkada$larimizda var. ne neci biliyoz. sen 2 3 5.el arac icin konu$uyorsun vakti zamaninda onca zorluklara ramen almi$ $ahsin aracindan bahsdiyorsun
sportline o bu $u.
karde$im almancan varsa yaz. ben almanca yazma geregi duymadim zaten bilmemde. internetten bulmama gerek yok ben sana turkce izah ettim anlamadin sen. o nedenle bunu koydum.
senin CL GL bilmem ne diye bildigin aractan haric avantgarde trendline higline olabilecegini yazdim veya ba$ka bir$ey anliyormusun ?
o yok bu yok diyip duruyorsun o arabada $u torpido onda abs asr veya direksiyon yada isitma veya bi $ekil koltuk yok veya varsa uydurma cakmadir diyorsun , once varmi yokmu ondan emin olman lazim direk piyasaya surulmu$ araci hatta arac sahibini bilmeden veyyahutta o markayi istemeden karalami$ oluyorsun. once bil sonra fikir sahibi ol.dikkatlice bakarsan ustte koyu renkle belirttim avantgarde bil evar higline confortline vb bazi modeller...
yada ba$ka bir degi$le biri avrupadan arac getirse ki ornegi cok $u arac nasil diye oteriteye sunuluyor bu sitede ki ho$ bir$ey ama oyle muhabbet donuyorki arabai dakikasinda cenç yapiliyor ki oylede olabilir peki ya degilse .bu ornekti. sen golflerde yok vs diye yazdin bende aynen alinti yaptim yazdigini demedinki orada dogu$ vs desende farketmez sen golflerde diye yazdigin icin yazdim.
bu arada dogu$ kac senedir VW getiriyor TR'ye ?