S.a diye baslayacagım ve aranıza yeni bir golf tutkunu katıldı arkadaslar.Paylasımlarınız sayesinde bazı soru işaretleri aydınlanıyor.
84bin'de ilk sahibinden metalik gri 2001 tridentline aldım.
Simdi bazı konular vardı mesela iç aksagam soyuluyordu ve burda gordugum bastırarak silme işlemi ile hallediyorum sag olun.
1-) Jant takmak istiyorum maddi durumum oldugu zaman. (max 1200tl ye lastik ve jant)
17 '' mi / 16 '' mı 16'ya sıcak bakıyorum ve taktırınca camurluk ile arasında cokta mesafe olsun istemiyorum. lastik ve jant boyutlarını tam ebatlar(ayrıntılı)ı ile rica edebilirmiyim sizden.Lastikleri ise hani caprazlamaya çizgiler oluyor birbirine dogru taban kısmında o sekilde istiyorum.
2-)sis farını ilave edip arac renginde boyatsam veya sis farı kısmına havalandırma koyuyorlar ne dersiniz.
3-)Oval hoparlörleri bagaja ahsap bir kutu içinemi yoksa bagaj ile beraber acılan o bolumemi koyayım.
Kapılara haporlör kayacagım compenatlımı olsun yoksa normal 16 cm kendinden tweetirli hoparlör mu?
Ve en onemlisi set yapan arkadaslara sesleniyorum kapılardaki ve ön konsoldaki tweetir yerlerine baska tweetir mı koyuyoruz yoksa orjinali ile devam mı ? cok karısık kafam ya:) yoksa arkada kapılar haricinde bir yerde 2 tane hoparlör mi var ? ben 6 hoparlör diye hatırlıyorum golf 'ü. (bu konu canımı cok sıkıyor)
4-) Zenon önerisi bekliyorum(ürün kodu ve markası). uzaktan bakınca hafif mavimsi veya hoş bir renk olursa daha hos olur diye dusunuyorum.
5-) iç aydınlatma ampullerini daha hoş bir renk ile değiştirirsek o renk hangisi olabilir.
bana beyazdan baska bir altarnatif yok gibi geliyor siz ne dersiniz arakadaslar.
6-) egsoz ları bir sağ taraftan birde en sol taraftan cıkmasını istiyorum ve sol tarafta kalanı gercek egsoz borusuna baglanacak mı?
7-)debriyaj cok yukarda kavrıyor ama idare edilir diyorlar değiştireyim mi? yoksa bu sekildebi kaç ay binmenin mahsuru olur mu? (aracı cok kullanmayacagım)
8-)alarm ve anahtarı sustalı yaptırıp tek gövdede buluşturma imkanım var mı ?
Civic al toyota al reno al veya sıfır ve yüksek model al dediler.
Aylarca beynimi yıkadılar saptırdılar aklımı karıştırdılar.
Hatchback olmaz sedan dediler hatta bazıları bayan arabası bile dedi.
Onların temizi yok cok sorun cıkarır kasko pahalı, evleneceksin alma dur dediler
Gitiim aldım pahalı dediler model eski dediler ehh pehh tühh dediler
Olmaz dediler oldurttum,yapma dediler yaptım
Efsane bu yeğen herkes anlamaz haddinizi bilin dedim.susun dedim susturdum.Herkese tesekkur ederim. imla hatalarım olabilir şimdiden özür dilerim.
Buda benden ufak bir hediye muzik seven forum kullanıcılarına asagıdaki linkte :
The Best Music Source - Electro House