Bnmde aynı sorunum var KayaKnos bende 1.8 gti istiyorum fakat maaşımı egzostan atmak istemiyorum bu araçlar ne yakar.restorasyon işine başlıcaksam yakıt düşünmek kötü birşey ama bu araca masraf edicem çok yakarsa belimi büker.bana rakam verip bi araçla kıyaslarsanız caddy gibi çünkü kullandığım bir araç bu araç ile kıyaslarsanız çok sevinirim.
öncelikle mk2 gti kr motorlu temiz bi araç yok gbi bişey
olanlarda zaten işi bilenlerde ve restorasyonna ihtiyacları yok. hem gti hemde yakıt ekonomisi beklenmek gerçekden zor. lpg taktırmak Kjet makina oldugu için adaptasyonu zor olur diye düünyorum taktıran hiç görmedim belkide takılmıyodur:) eger günlük kullanımda şık bir araç istiyorsanız gti gerek yok.
Lpg benzine göre motor ömrünü kısaltır ama bunun ne kdar oldugunu kimse bilmez.ama uzun vadede oldugu kesin.nedeni ise lpg yanması daha olay ve patlama basıncı daha yüksek oldugu için silindir içinde deformanyonu attırır ve subap yuvalarını gaz (KURU) oldugu için kurutur benzinden daha çok aşıntırdgı kesindir. fakat gaz ayarlarınınn güzelce yapılması subap ayarlarının yapılması bunu minimize ederr.