izmirli Volkswagen audi seat skoda sahiplerine ozledikleri hizmeti ucler oto servis olarak karabaglarda bucada ve gaziemirde vermekteyiz.karabaglar 0232 253 53 28 ÜÇLER OTO SERVİS. orjinal yedek parca icin www.yedekparcamarketi.com
Konuyu hortlatmak lazım değilmi İZMİR sonuçta:)isim: Bahadırarac: 1998 Polo 6N 1.6 yer: Karşıyaka / ÇARŞImeslek: Lojistik
hocam konuyu değilde izmirdeki vw'cileri hortlatmak çok istiyorsak çok iyi bir reklam yapmak lazım diye düşünüyorum büyük yazılarla pankart yapalım şehrin 3-4 ayrı noktasına koyalım ozaman izmirli vw'ciler hortlar diye düşünüyorum
Katılıyorum sana birilerinin başı çekmesi lazım şöyle forumdaki İzmir olan konuları toparlayıp tek bir sabit konuda birleştirsek Mesela İzmir ,İstanbul, Ankara diye sabit konular açılsa her konu tek başlık altında toplansa forumda ne kadar hemşehri varsa tek konu altında toplansa süper olur. Daha sonra dediğin eylemleri hayata geçirebiliriz diye düşünüyorum. Burdan forum adminlerine sesleniyorum önerimizi lütfen dikkate alın. Saygılar
isim: CANERaraç: hali hazırda yok ama polo bakıştırıyor yer: ÖDEMİŞmeslek: muhasebebak ma fazla zor bulursun :-))))