Gönderen Konu: Motor Bloğunu Ve Bazı Parçaları Boyamak İstiyorum  (Okunma sayısı 21122 defa)

Çevrimdışı midbar

• KIRMIZIM MK1
    • Profili Görüntüle
 :(

Çevrimdışı VolBull

• -35 KRL 53-
    • Profili Görüntüle
Güzel bi konu açmışsın. Benimde böyle bi niyetim var. Külbitör kapağını, tirger korumasını, buji kablolarını boyamak istiyorum. 

-35 KRL 53- -16 AV 332-
81 Scirocco Mk1 1.6 GL 87 Scirocco Mk2 1.8 GTi 92 BMW 318i

Çevrimdışı midbar

• KIRMIZIM MK1
    • Profili Görüntüle
aynen volkan ben benimkinin motorunu komple indirdim. siboplar değişecek, kapak taşlanıyo,trigeri kayışı ve rulmanını değiştiriyom, buji ve kabloları, termostat,keçeler falan hepsini değiştirtiyom sonradan yağ kaçakları olmasın diye, ankaradan şanzıman getirttim bi tane (benim aldığım  arabanın ki talaş tı) yani motoru  komple aşağı aldım.almışkende boyaya boyaya toplatayım diyom ha bu arada tüp te iptal oldu . dahasonrada arabanın içine giricem. kapı döşemeleri,taban ve tavan döşemeleri, koltuk döşemeleri , sonra bir jant lastik , dış boya işini yaza bırakıcam galiba.
« Son Düzenleme: 16 Ocak 2011, 22:51:43 Gönderen: midbar »

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
Abi o ben değilim yani o ben değil yada neyse boşver ben burdayım haberin olsun motorun her yerini farklı renge boyama zaten kırmızı yapıcaksın MK1'i triger koruma kapağıyla üst kapağı kırmızıya boyat ama güzelcenben zımparasını yaptır sonra astar sonra boya yoksa bişeye benzemiyo arkadaşınkisini boyamıştık anlattığım şekilde 150 TL para vermiştik 3 sene oldu solma dahi yok hala  :)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı baki çelik

• Profili Görüntüle
boyada olur nikelaj mı yada polisaj mı deniyo bilemedim şimdi ondan da olur şöle yaldır yaldır  :sevgi:

Çevrimdışı suskun

• Volkswagen Türkiye
  • Hamit GÜLSOY
    • Profili Görüntüle
bencede boyamktansa nikelaj daha ii
H.G WORKS

Çevrimdışı baki çelik

• Profili Görüntüle
ama nikelajı korumak zannımca daha zor olur heleki eski araçda bi de yağ kaçağı varsa artık uğraş dur  :'(

Çevrimdışı midbar

• KIRMIZIM MK1
    • Profili Görüntüle
banada nikelaj daha mantıklı geliyo ama onuda bir araştırmam lazım sanırım.

Çevrimdışı VolBull

• -35 KRL 53-
    • Profili Görüntüle
senin bu araba k-jetronic ise Tupü iptal ettiysen mikserini bana satsana.

-35 KRL 53- -16 AV 332-

Çevrimdışı midbar

• KIRMIZIM MK1
    • Profili Görüntüle
senin bu araba k-jetronic ise Tupü iptal ettiysen mikserini bana satsana.
volkan k-jetronic ten kastın nedir anlayamadım açarsan sevinirim. ben daha yeni golfçülerdenim kusura bakma . ama şimdi biraz inceledim bende olduğunu zannetmiyorum. olsaydı kullanmıyacağım için sana verirdim ne satması ya.
« Son Düzenleme: 17 Ocak 2011, 22:13:43 Gönderen: midbar »

Çevrimdışı VolBull

• -35 KRL 53-
    • Profili Görüntüle
Estağfirullah şefim ne kusuru,

k-jetronic vw nin golf 1-2 vs. gti modellerindeki enjeksiyon sistemidir. İlk çıkan enjeksiyon buymuş diyolar. Araban eğer gti ise k-jetronic enjeksiyon sistemine sahiptir. Benim arabam bu sisteme sahip, tüpte kullanabilmek için miksere ihtiyacım var fakat tekirdagda uygun mikser yok.  :(
« Son Düzenleme: 18 Ocak 2011, 00:58:32 Gönderen: VolBull »

-35 KRL 53- -16 AV 332-

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
Estağfirullah şefim ne kusuru,

k-jetronic vw nin golf 1-2 vs. gti modellerindeki enjeksiyon sistemidir. İlk çıkan enjeksiyon buymuş diyolar. Araban eğer gti ise k-jetronic enjeksiyon sistemine sahiptir. Benim arabam bu sisteme sahip, tüpte kullanabilmek için miksere ihtiyacım var fakat tekirdagda uygun mikser yok.  :(
Volkan abi Peugeot 205 GTI'lardada bizim K-Jetten kullanıyorlarmış onlarda sıkıntılıymış araştırmadım ama doğru olabilir tüplü olanlardan birini incelemek lazım  :p
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı VolBull

• -35 KRL 53-
    • Profili Görüntüle
Bi usta bana eski unolarda da olduğunu söylemişti.

-35 KRL 53- -16 AV 332-

Çevrimdışı VolBull

• -35 KRL 53-
    • Profili Görüntüle
Ben olayı çözdùm Gökhan. Ben gaz kelebeğinin önüne düz boruyla tüpü verdim. Boğaz geniş olduğundan dolayı tüp beyni emişi ayarlayamıyor. Mikser takınca boğaz daralacak ve beyin emişi daha rahat algılayacak. Tabi bu daha kesinleşmedi.

-35 KRL 53- -16 AV 332-