Gönderen Konu: cam film çekme  (Okunma sayısı 13640 defa)

Çevrimdışı ReDDeviL

• Aℓтαη Dємιякαуα
    • Profili Görüntüle
Ynt: cam film çekme
« Yanıtla #14 : 03 Nisan 2011, 18:45:43 »
ruhsata çift renk diye işletilmesi gerekir.
ama yaptırıpta işleten kişi sayısı oldukça az.
zaten polisler parlak siyahı panoramik cam tavan sanıyorlardır  :D

ruhsata işletme sanıldığı gibi zor değil.
ruhsatın tek yaprağı değişiyor, muayenede de ücretsiz renk tespiti yaılarak ruhsata işleniyor.

nazar değdirmeyeyimde çevirmelerde film cama laf eden oldu ama tavan kaplamama eden olmadı herkez cam mı diye soruyor zaten
ADK

Çevrimdışı R-Line

• Golfsburg Edition
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 03 Nisan 2011, 19:30:46 »
o bizim polislerin genel olarak yeterince bilgi sahibi olmamasından kaynaklanıyor
yoksa adamına denk gelirsen, poloda cam tavan ne ayak benimi yiyiyorsun diyebilir.  >:D

şaka bir yana logosuz panjurdan bile birinin ceza yediğini okumuştum
polis nereden bileyim bu arabanın markasını demiş  :D

Çevrimdışı ReDDeviL

• Aℓтαη Dємιякαуα
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 03 Nisan 2011, 21:50:05 »
Valla yaparmi yapar ben gecen aylarda istanbul etilerde bir sokaga girerken giris yasak tabelasini farkedip geri gelirken ileride ne alakaysa yunuslar varmis eliyle gel isareti yapti ters yone girilmicegini blmiyomusun dedi , tabelayi gormedim insanlik hali seninde basina gelebilir dedim bu seferde film
Cama takti kafaya koymus iste 66 lira yazdi
ADK

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 02 Mayıs 2011, 11:17:44 »
ya arkadaşlar bu film yasağı eskide kalmadı mı :S bn mi yanlış duydum artık vizeden geçiyo diye duydum (tabi cok koyu olmamak şartıyla kaç numara oldugunu bilmiyorum) ayrıca bundan önceki arabamda koyusundan 4 camda da film wardı sanırım 2 veya 3 numara vizeye girdm çıktım kimse tek kelime etmedi yasak falansa cıkaralım dedm bişey olmaz dedi bi takipçi arkadaşım hiç öyle taktırıp işleten görmedim de duymadım da belki çok koyu takan varsa onlar işletiolardır bilemiorm kafam karıştı... ???
This is the best one until we make a better one.......

Çevrimdışı R-Line

• Golfsburg Edition
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 02 Mayıs 2011, 12:24:49 »
film vizeden hafif kusurlu olarak geçiyor ama trafikte filmin her türlüsü yasak.
bu ne çelişki diyeceksin ama öyle.
kıl birine denk gelirsen filmi söktürürde, cezayı keserde ; şansına kalmış biraz. ama yinede koyu çekmemek lazım  ;)

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 02 Mayıs 2011, 13:30:30 »
şöyle yapsak ben aracı yeni aldım vizeye girdm çıktım kusursuz olarak geçti daha sonra filmi taktırdım (fakat vizeden kusursuz geçti) zaten bi sonraki vize 2 yıl sonra o zamana kadar çıkarıp tekrar gir vizeye sorun ortadan kalkar mı :) tabi ekipleri düşünmedik :)

Çevrimdışı R-Line

• Golfsburg Edition
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 02 Mayıs 2011, 13:43:23 »
zaten sorun trafik polisleri, vizede problem yok.

dediğim gibi açık bir ton çektirirseniz, ve agrasif bir şekilde araç kullanmıyorsanız sorun olmaz.
ben çevirmeyi gördüğüm an camları indiriyorum, alışkanlık yapmış  :)
bir keresinde durdurdu da ama aracında film var gibi muhabbetimiz olmadı, evraklara baktı devam et dedi
kıl birisi olsa hazır durdurdum şuna bir kusur bulayım diyebilirdi de, şans birazda  ;)

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 02 Mayıs 2011, 14:35:58 »
ya bir de araç da önemli yani yüksek sesle müzik işte arabada çeşitli modifikasyonlar ekiplerin dikkatini çekiyo yani bnm aracım dışardan bakınca diğer boralardan hiç farkı yok sadece camlarda film olmuş pek dikkat çekceğini sanmıorm :) yani inş çekmez :)