ben yetkili servisle yeni görüştüm. trigeri set olarak kaça değiştiriyorsunuz dedim. %20 indirimimiz var ve şu an 390 tlye değiştiriyoruz dediler. servisi bi ara bence. parçatreni sitesinden triger seti fiyatlarına baktım ordam da parça parası 150 tl falandı. orjinal yazıyordu. parçayı ordan da temin edebilirsin. işçilik için de en fazla 150 tl ödedin mi hallolur kanaatimce.
senin aracının motoru 8V, konu sahibi arkadaşın aracının motoru 16V, bu yüzden 16V triger masrafı çok daha fazla tutar.
olabilir 16 valf olanları sormadım
benim anlamadığım bir vw 90bin kmde nasıl rektefe ister? daha önc triger mi kopmuş, yatak mı sarmış, sente ayarımı yapılmamış nedir? yağsız mı kullanılmış aklım almadı. ne kadar hor kullanırsan kullan 100binde rektefeye gelmez aga bir vw.
öyle güzel gelirki adam veya bayan parayı bulmuş statü meselesi vw yi almış motor soğukken gaza yüklenmiş sürekli redline kullanmış veya devirsiz kullanmış ha birde bizim arabalar sıfır dahi olsa biraz sıkıştırmada yağ eksiltireklemedende eksik yağla gezersen motorda bitiyor arabada
Benim araç yaklaşık 2000 km'de 1 lt yağ eksiltiyor. Motorun yağ yaktığı ve motor yapılması gerektiği söylendi. Kitapçıkta ise kullanıma bağlı olarak 1000 km'de 1 lt yağ eksiltmenin normal olabileceği söyleniyor. Ne yapmak lazım?