Kafam çok karışık. Aracın kullanımında bi sıkıntı yok. Kurban bayramında 3000 km yol yapmıştım ilk orada farkettim. Viraja sertçe girince yağ lambası yandı birkaç saniye sonra söndü. Denemek için tekrar sert girdim viraja yine aynı yanıp söndü. Servise götürdüm uzun yolda yakması normla dediler yağ ekledim devam ettim. Yağ ekledikten sonra 5000 km falan yaptım yine aynı şekilde sert virajda yağ lambası yandı. Yaklaşık 2,5 litre yağ ekledim. Burada bir iki yere sordum yağ eksilttiği motor yapılması gerektiği söylendi. Ağır bakımları 140000'de yapılmış. Şimdi 162000'de aracım. Motor yapılma maliyetinin de 700 liradan 2500 liraya kadar değişebileceği söyleniyor. Öbür tarafta da kılavuzda yazan 1000 km'de 1 lt yakması normaldir meselesi var. Ustalardan yardım bekliyoruz:)
arkadaşlar km lerinizi kontrol ettirin sordurun yetkili servislerden alırken aynısından 16 yada var deniyo alınıyoda sonra 90 binde rektefedir sekmandır gömlektir bu arabaların yagını suyunu koyun gözü kapalı 300bin gider hatta belkide reel km si 300 bindedir şuan