Gönderen Konu: aaah ah dostlar bir çare bana! :)  (Okunma sayısı 20064 defa)

Çevrimdışı mehmetcevahir

• Profili Görüntüle
aaah ah dostlar bir çare bana! :)
« : 19 Ocak 2011, 13:45:18 »
arkadaşlar bildiğiniz gibi arabamı satmıştım yakın zaman önce ve hemen sırf ayağımı yerden kessin diye 5000 tl civarlarında araç bakmaya başlamıştım. onca arabaya baktım bir türlü doğru dürüst bir araba bulamadım. skodalardan tut 85 model renolara kadar baktım ama yok kimisine biniyorum dakka 1 gol 1 marş basmıyor kimisine biniyorum gaza basınca 4000 deviri geçmiyor öksürmeye başlıyor motor. ya tamam golften beklediklerimi beklemiyorum 5000 tllik arabalarda ama kardeşim en azından yolda da bırakmasın beni değil mi. hülasayı kelam bir türlü doğru dürüst bir araba bulamadım. ben de bir delilik edip tekrar golf 3 lere bakmaya başladım  :D çevremdekilerin gözünde remen deliliyim artık. ve daha da pişmanım arbamı sattığıma artık. golf 3 ünü satmaya karar verenlere tavsiyem gerçekten paraya çok sıkışmadıysanız arabanızı satmayın üzülürüsünüz ve hiç bir arabdan bu arabadan aldığınız keyfi alamazsınız derim  ;)

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Mk4
Ynt: aaah ah dostlar bir çare bana! :)
« Yanıtla #1 : 19 Ocak 2011, 13:56:17 »
Ne diyim dostum. Allah acil şifalar versin sana en güzelinde bir mk3 ile tekrar aramıza dönmen dileği ile. Hakkatten niye sattın golfü?  ;D
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

Çevrimdışı cavanozz

• Can
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: MK III Sportline, MK I GTI, MK IV Pasific, Passat SW 1.4 TSI Comfortline, Sharan 1.9 TDI Highline
« Yanıtla #2 : 19 Ocak 2011, 14:30:57 »
formda mk1 satan arkadaşlar var sanırım mk1 düşünürsen bi bak  :saygılar
yeni yine yeniden..!! 8)

Çevrimdışı mehmetcevahir

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 19 Ocak 2011, 14:37:07 »
arkadaşlar bildiğiniz gibi arabamı satmıştım yakın zaman önce ve hemen sırf ayağımı yerden kessin diye 5000 tl civarlarında araç bakmaya başlamıştım. onca arabaya baktım bir türlü doğru dürüst bir araba bulamadım. skodalardan tut 85 model renolara kadar baktım ama yok kimisine biniyorum dakka 1 gol 1 marş basmıyor kimisine biniyorum gaza basınca 4000 deviri geçmiyor öksürmeye başlıyor motor. ya tamam golften beklediklerimi beklemiyorum 5000 tllik arabalarda ama kardeşim en azından yolda da bırakmasın beni değil mi. hülasayı kelam bir türlü doğru dürüst bir araba bulamadım. ben de bir delilik edip tekrar golf 3 lere bakmaya başladım  :D çevremdekilerin gözünde remen deliliyim artık. ve daha da pişmanım arbamı sattığıma artık. golf 3 ünü satmaya karar verenlere tavsiyem gerçekten paraya çok sıkışmadıysanız arabanızı satmayın üzülürüsünüz ve hiç bir arabdan bu arabadan aldığınız keyfi alamazsınız derim  ;)

ne bileyim htmetin ne bileyim. bulurum dedim ucuz yollu sağlam bişeyi. ama yok arkadaş ucuz ve sağlam yanyana gelmeyen kelimelermiş  :t

formda mk1 satan arkadaşlar var sanırım mk1 düşünürsen bi bak  :saygılar

mk1'ler hep tek kapı genelde kardeş. bana 4 kapı lazım. az önce ben de onları inceliyordum...

Çevrimdışı mehmetcevahir

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 19 Ocak 2011, 14:38:51 »
bu arada şu arabaya bir bakarmısınız yorumlarınızı bekliyorum. gerçi km nanay geldi bana ama fiyat uygun baya ne dersiniz.

sport-full-orijinal-40732273/detay" class="bbc_link" target="_blank" rel="noopener noreferrer">1997 Volkswagen Golf 1.6 CL 12.250 TL Galeriden satılık ikinci el

Çevrimdışı ThE_Unforgiven

• Tam Gaz Kumburgazzzz
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 19 Ocak 2011, 14:42:13 »
Geçmiş olsun kardeşim 3 kasaın tadını hiç bir şey vermez ;)
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

Çevrimdışı mehmetcevahir

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 19 Ocak 2011, 14:43:09 »
ben de süleyman nerelerde diyecektim  ;D eee süleyman dövünmek boşuna ne yapacaz şimdi ? :bekleriz:

• Tam Gaz Kumburgazzzz
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 19 Ocak 2011, 14:43:59 »
Plakalarımı bastırmaya gitmiştim :) Abi reno springler iyidir 5 lira civarı 95-96 arası iyi araçlar var ;)

Çevrimdışı mehmetcevahir

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 19 Ocak 2011, 14:46:30 »
buralarda yok ne yazık ki temizi süleyman 5 000 liralık araba için de uzaklara gitmek istemiyorum. sen mk3 lerden haber ver yukarda verdiğim linke ne dersin. yoksa polo mu baksak.  ;D  bu arada senin polo işi tamam heralde. hayırlı olsun Allah utandırmasın.
« Son Düzenleme: 19 Ocak 2011, 14:47:02 Gönderen: mehmetcevahir »

• Tam Gaz Kumburgazzzz
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 19 Ocak 2011, 14:47:23 »
Benim poloyu vereyim sana 5 kapı olması dışında bence sorunsuz :) Uygun fiyata veririm kar yapmadan bana mal olan fiyattan yani...

Çevrimdışı mehmetcevahir

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 19 Ocak 2011, 14:49:11 »
Benim poloyu vereyim sana 5 kapı olması dışında bence sorunsuz :) Uygun fiyata veririm kar yapmadan bana mal olan fiyattan yani...

polo konusunda ciddi değildim  :saygılar sen de değilsin heralde  ;D

beni aft 1.6 dan başkası paklamaz artık.
« Son Düzenleme: 19 Ocak 2011, 14:50:39 Gönderen: mehmetcevahir »

• Tam Gaz Kumburgazzzz
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 19 Ocak 2011, 14:49:53 »
yok ben ciddiyim plakalar çıktı sahibindene ilan vericem. Ben tek kapı arıyorum + sunroof olsa tadndan yenmez :D

Çevrimdışı prens_0606

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 19 Ocak 2011, 15:12:45 »
mehmet abi bende dün sattım arabayı geri caydım arabaya 12750 verdiler tamam dedim sonra düşündüm tasındım vaz gectim aradım adamları 13.250den assa olmasz dedim özür diledim anlıycagın vazgecemedim arabamdan

Çevrimdışı mehmetcevahir

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 19 Ocak 2011, 16:23:42 »
dediğim gibi eğer gerçekten paraya ihtiyacın yoksa satmaman en mantıklı karar olmuş.hele de bindiğin  ve bildiğin bir arabaysa. inan 16 17 bin tl lik arabalara bindim benim arabayı sattıktan sonra hiçbiri içime sinmedi.