temiz ve km çok iyii zaten belliii resimlerdenn kazasız belasızz artık golf4 gölümüne takılırsın abii:) ben 3 e geçiyporuum sen 4 de:)
ben o aracı göztepede galeride görmüştüm cil cil yanıodu bu aractı sanırım
Mehmet abi sana golf 4 kasanın gti'si yakışır.şöyle 2001-2002 modeli.nerden buluyorsun sportu comfortu falan.sen gticisin aslında.ama kamufle etmişsin bence içindeki canavarı:)
pis gaza gelirim haaa teşekkürler sparta...bu arada golf 4 bölümüne takılayım dedim kimse doğru düzgün cevap vermiyor. ortam buradaki kadar sıcak değil. işimiz var gibi
Volkswagen Golf 1.8 GTi 2001 Model 17.000 TL Sahibinden satılık ikinci el bir daha gti alırsam golf 4 gti olacak bu ilandakini beğendim.kazalı mazalı ama iyi
Model yükseldikçe ortam soğuyor:)
ilana baktım ama sparta bu araba içine sinmez insanın hani çalınmış bulunmuş bir araba kim bilir daha ne badireler atlattı. ama gerçekten bi gün GTİ olur belki. hayırlısı.aynen öyle kardeşim.. hatta soruyu ayrıntılı sormadım diye nerdeyse beni azarlıyorlardı. bana nasıl soru sorulur onu öğretmeye kalktılar. gücüme gitti açıkçası bir öğretmen olarak ama boşver dedim. neyse başka forumlarda ararız golf 4 için sorularımızın cevabını.