kardeslerim taktıktan sonra hep beraber gorecez bakalım. fanları kaplamadan iyi oluyormu sırıtıyormu bakacaz. daha takmadım. ön küllük ve kapı kollarının kıvrımlarını yapamadım yetenekmi gerek ne gerek anlayamadım. her gun bir kere deniyorum yinede olmadı
simdi buna ısık vurunca o gri kaplama aynen durmuyor. içindeki dokuma benzeri motif parlıyor ben ona hayran kaldım.demekki buna bir ışık vurdurabilirsek aracın içinden bunlar fosfor gibi cok cekici hale gelebilir diye dusunuyorum.teyibin uzerindeki ıvır zıvır koyma yerini bir arkadas kapatmıs ve kaplamış bende begendim ama asıl planım o gozu kapaklı yapıp istedigim zaman acabilmek.kapagının uzerinide kaplamak.
ve dikkat edilmesi gereken birsey her kapladıgın yerin motifini aynı paralelde yapmak gerek sonradan fark ettim ama allahtan aynı pararelde olmuslar.prof kaplamalada kaplamanın bittigi yerler ice dogru kıvrılıyor sanırım ama ben oyle yapmadım tam bitiş yerlerinden ameliyat masası gibi ozenle kestim.hava boslugu bırakmamak lazım.gittikcede insan alısıyor ustalasıyor zaten.karkmayın arkadasım alın karbonu kaplayın. ayrıca ben boya yaptım ön küllüge muhtesem oldu siyah ama mutlaka mat(siyah) olacak.4 kat atıyorum ertesi gun 1 kat daha ama 30-40 santimden aman ha. ön küllük bakalım kaç ay yada yıl gidecek deneyecegiz.bide resim gonderiyorum ama ben bunu bulmadan once soktum ayrıca bu resimden birseyde anlamadım