tespih konusunda dogru tespit yapmıssın tebrikler. ben deri koruk yapotırdım 40tl ama orjinaline gore kazık gibi sert
ya Gecen bahsettigin vites aralıklarına gecmek isterken cakmak dusmus araya vitesi geciremedim
Mat siyah bence berbat ve tozu asırı gosteren bir uygulama olur.
Bir İP UCU DAHA : Hazır satılan golf iv'e gore kesilmis kapı kolları,fanları,teyp etrafı icin gri sert plastik kaplamalar var onları alıp direk onları kaplayarak yapıstırabilirsiniz. Benim elimde onlar olsa kalıp olarak kullanacagım onları.Ama vites korugu civarına o parcalardan ne yazıkki yok.
Ayrıca bir arkadas astar ve boya yapacam demiş parcalara evet dogrusu o zaten super olur kanka amaaaaaaaaaaaa
Acaba astar kalınlıgı parcların yerine oturmasını engeler mi ?
Atacagın boya bence parlak durmayacaktır onun icinde arastırdın sprey silikon var birde sprey vernik diye bişi var bu ikisinden birini kullanacaksın.Bence basit bir parcaya yapıp dayanıklıık testi yap hafif cizer gibi flan yani. BOYAMA RESİMLİ ANLATIM :
bora ön torpido parçalarını boyadımAyrıca arkadaslar piano -black diye bir karbon kaplama var aman allahım diyorum size.ama bunu kaplayacak alanımız pek yok mesela bmw ve audilerde boydan boya bir serit geciyor oraya super oluyor..
Uploaded with
ImageShack.usUploaded with
ImageShack.us