alacan honda 1.6 ies bakacaksın keyfine geç bu hastasıyım olaylarını golf adamı kanser eder... veya alabiliyorsan seat leon al yeni kasa.. golf çok yakar ne taktırırsan taktır...
Ben herhangi birseyin hastasi ya da fanatigi olmayi sevmem, sunu soylemeliyim golften sikayetiniz varsa aracin muhendisliginden degil kotu kullanimindandir. Olasilikla ArIsToCrAd arkadasa bitik bir arac satmislar, sansizlik.
Cok binek arac ve enduro motor kullandim, pek cok aracta pek cok problemlerle karsilastim. Su an kullandigim golf 60.000km'dir bende ve inanin aracta bir sorunla karsilasirsam kesin ben bir hata yapmisimdir yoksa bu problemi yasamazdim diyorum artik.
Golf IV'un muhendisligi olmasi gerektigi gibinin biraz daha otesinde. Formda neden yazmiyorsun diyorlar cunku aracta problem yasamiyorum. Karsilastigim olaylar periyodik bakimla ilgili siradan sorunlar.
Bu keyfi yasamak icin bakimli bir arac almalisin kardesim. Ben kendi Golfumu alana kadar 4-5 ayda 4 golf baktim ve geri cevirdim. Sabirla temizini bulana kadar bekledim. Sonuc minimum masraf, muthis bir keyif ve guven duygusu. Biraz alisirsan daha yeni model markalar peynir tenekesine biniyorsun hissi verecektir.
Bitik bir golf alirsan pisman olursun, bakim ve parca fiyatlari kalindir. Temizini bulursan cebini yakmaz ve yillarca kullanirsin. GolfIV kalitesini kanitlamis bir aractir, burada anlatilanlar fanatism gibi gelmesin.
Saygilar...